Forum Giełda +Dodaj wątek

Dajcie spokój

Na tej spółce były niebianskie wzrosty.W zeszłym roku obróciłem 3 razy papierem sprzedając na górkach i kupując na dołkach.Po ostatniej sprzedaży nie mam zamiaru juz tutaj wchodzic przynajmniej narazie a za przykład posłużył mi igroup obecnie W Inwest.Kiedys podobnie miałem tam papier kupiony po 30 groni i sprzedany po 0.7x potem były układy po których kurs nie podniosł sie już nigdy powyzej 70 groni.Potem było obniżenie nominału(tak jak to ma byc tutaj)nastepnie emisje po 10 groni(tak samo i tutaj maja byc emisje po 10-11 groni)i kurs wylądował obecnie na 11-12 groniach.Teraz będą scalac papier bo już sporo nadrukowali i niewykluczone że tutaj będzie podobnie.Wiedzcie o tym że spółka musi za coś pospłacac wszystkie długi układowe i potrzebuje sporo pieniędzy żeby ruszyc z nowymi inwestycjami.Im sie nie spieszy oni mają czas kiedys może to odbije powoli chodz jak widac na przykładzie igroupa po dwóch latach kurs nic tylko spadał i jakos narazie nie chce sie podniesc.Jest masa innych ciekawych spółek niedowartosciowanych takich jak MIT,DRAGOWSKI,NTT, BIOTON na którym było scalenie no i oczywiscie budopol który tak jak drewex jest w upadłosci układowej a ma wieksze szanse na wyjscie z upadłosci niż drewex.
Tak samo jak obserwuje W inwest tak samo będę obserwował poczynania drewexu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DREWEX 8,23% 0,55 2019-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.