A to ostatnia z nich:
"Proszę, grajcie w tę grę. Może ledwo musnąłem ten tytuł, ale muszę napisać moje odczucia.
Ścieżka dźwiękowa jest cudowna - taka mieszanka jednych z najbardziej ikonicznych nutek sci-fi z leciutkim własnym sznytem, który odróżnia ją od reszty, nadając jej własną tożsamość.
Postacie i opowieść na ten moment sprawiają masakrycznie pozytywne wrażenie. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, że przy statycznych obrazkach czytałem z pełną uwagą każdy najmniejszy tekst rozmyślając co będzie dalej.
Same elementy związane z zarządzaniem naszej bazy są dla mnie mega dobrze wyważone. Nie przytłaczają, ale potrafią też zaoferować konkretne wyzwanie od czasu do czasu. Jako laika bardzo mnie ten system satysfakcjonuje. Super robota!
Jeszcze muszę wspomnieć o cenie. Dawno nie widziałem, żeby wydawca tak zaniżył cenę swojej produkcji. Mam nadzieję, że popularność, którą już widać, pozwoli grze na zarobienie na siebie i następne obiecujące oraz oryginalne tytuły od tej ekipy.
Jeśli moje odczucia jakkolwiek zmienią się po doznaniu całości historii, to zaktualizuję moją recenzję"