Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  32,68 zł , zmiana od tamtej pory: 90,94%

Czy wciskam ludziom kit?

Już w 2021 roku pisałem że na spółce pojawił się lub pojawiła osoba która specjalnie zbija kurs.... prawie wszyscy się że mnie śmiali...po kilku miesiącach ujawnił się Short bo posiadał ponad normę dopuszczona bez ujawniania danych...miał 220 tys akcji na Shorcie
Pisałem żeby inwestować w kryptowaluty... wtedy Bitcoin był ok.30 tys$...też był śmiech
Pisałem że kram na NASDAQ... śmiech a kurs od tego co zacząłem poszedł z 13 tys$ do 27 tys$ czyli 100% a przy dźwigni x20 można było zarobić kasę x20
Pisałem że Asbis będzie w grudniu 2026 100 zł... byłem wyśmiany i atakowany, obrażany...kurs wiadomo jaki dziś jest a było to 3,5 roku temu
Pisałem że ASBIS będzie droższy od węglówki...od Bogdanki jest prawie 3 razy droższy a od JSW ponad 2 razy...było to przy kursie 15 zł za Asbis i 60 zł za JSW
Pisałem że dywidenda dojdzie do 1$...już w przyszłym roku
A niektórzy ciągle piszą bez piszę bzdury
Teraz wiem czemu 80% ludzi traci na giełdzie
Gang Olsena górą....nieprawda Areczku???

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASBIS -3,03% 62,40 2026-04-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.