Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,09 zł , zmiana od tamtej pory: 0,64%

Czy to jest przypadek? :)

Zainwestowali w aquit, info na aquit, teraz info o braku raportów, spółka przez długi okres się kisila, Kolesie miedzy sobą robią obrót - kupi i dostawia na S.... robi wrażenie :) Ale.... obroty jasno wskazują, że paru cwaniaczków gra w ustawkę na zawalenie kursu przy obrotach 'warzywnych' i nagle forum się podnieca, jaka to zła spółka itd. :) Jeszcze nie wiemy co się zadziało na aquicie a już burza mózgów i to akurat teraz :) Druga sprawa - raport jest bez znaczenia, gdyż nie uwzględnia kasy, którą dostali :) Nagle na forum uruchamiają się "aktywiści", jak to źle itp. Takimi obrotami między sobą możemy w mig wrócić do bazy, ale zastanawia mnie jedno coś, co się sprawdza - ludzie kupują na górze a oddają na dole :))) To się sprawdza od lat :) Wielu działa pod presją a nikt się nie zastanowił, że transakcje są po kilkaset zł - jaja jakieś :) Szkoda by mi było na prowizje jednak robią swoje plus wrzawski na forum... efekt - im niżej oddajemy :) Potwierdza fakt, kupujemy na górze a sprzedajemy na dole. Zapomnieli jednak o fakcie, że jak przyjdzie info, to otworzy się 50 % wyżej.... zasada - sprzedaje na dole, kupuje na górze :))) Szkoda mi was... Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Zawsze mogę się mylić, ale zastanów się jeden z drugim, czy warto podejmować gwałtowne decyzje. Pozdrawiam rozsądnych :))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGY 1,29% 0,09 2025-09-19 16:27:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.