Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  27,02 zł , zmiana od tamtej pory: 7,33%

czy BESSA nadchodzi ......... ?

Trzymanie Asbis na potencjalnej bessie bo spółka może mniej na niej stracić to chyba największy błąd jaki można popełnić inwestując na gpw ! przed nadejściem bessy sprzedaje się wszystkie akcje i nie patrzy się na ich ceny ! a te co mało urosły podczas hossy to stracą prawdopodobnie najszybciej i najwięcej ....... skoro nie rosły na hossie to znaczy że nikt ich nie chciał ! a skoro tak to na bessie też nikt ich chciał nie będzie ............ Co prawda indeksy mają się jeszcze całkiem dobrze i trudno jest okreslić czy na rynkach będą dalsze wzrosty czy spadki. Kto pierwszy przewidzi bessę ten kupi najwięcej akcji na samym dołku a co za tym idzie na nowej górce hossy zarobi najwięcej. Ja obstawiam że przed świętami grudniowymi rynki bedą w silnej korekcie spadkowej. A do tego czasu mogą być i wzrosty i spadki. Święta i zima to specyficzny okres i liczę że będzie on bardzo dużym impulsem do spadków. Ale to tylko moja prywatna opinia i proszę się nie sugerować tym co napisałem !

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASBIS -1,23% 29,00 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.