Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,56 zł , zmiana od tamtej pory: -10,26%

Czemu tak mało osób gra w Supreme Ruler 2030?

Nawet ja nie gram a w Supreme Ruler 2020 grałem jak zahipnotyzowany. Supreme Ruler 2030 na Steam (steampowered.com)
Nie pomaga to ze twórcy ciągle coś wrzucają z tej gry na swój kanał na youtubie (1030) BattleGoat Studios - YouTube
Konkurencja Reala3 leży i kwiczy
Top peak 210 mniej niż w Realu2 Supreme Ruler 2030 · SteamDB 

Mnie najbardziej zniechęca
1. Brak języka polskiego. 40 milionowego kraju. W czasach gdy takie rzeczy przetłumaczyłby sztuczna inteligencja na poziomie tłumacza zawodowego.
2. Stopień skomplikowania tej gry. Co prawda rozkminiłem to w Supreme Ruler 2020. Ale to było 10 lat temu. Nie chce mi się przypominać. No i wszystko wydaje się jeszcze bardziej skomplikowane gdy jest wojna w Ukrainie w grze też jest. Może lepiej byłoby zrobić rok 2000 w grze a nie aktualną datę.
3. Supreme Ruler 2030 wygląda niemal tak samo jak Supreme Ruler 2030. A mi osobiście nawet mniej się ta grafika podoba. Bo jakoś w pamięci wydawało mi się ze Supreme Ruler 2020 wyglądał lepiej.
4. Z tego co widzę. Jest tylko Planeta Ziemia. Nie ma możliwości lotu na Księżyc czy Marsa. Na morzach i oceanach pewnie można sobie tylko platformę wiertniczą postawić. Jak było s Supreme Ruler 2020. A chciałoby się postawić miasto nawodne albo podwodne.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUJUBEE 2,94% 1,40 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.