Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,65 zł , zmiana od tamtej pory: -17,58%

Re: Czemu tak mało osób gra w Supreme Ruler 2030?

Miożemy tym pomóc jujubę aby nie popełnić błedy Supreme Ruler 2030. Kgoś z was gra w Supreme Ruler 2030? Czy same sempy tu są? Na graczy? Ja tu akurar dlatego zainwestowałem bo uwielbiam gry w strategiczne w których przejmuję się władzę nad realnynymi panstwami. I dlatego jestem tu rak długo i tyle na stracie i dalej jestem. I będę. Chyba ze bym nie miał 2zł z promki w lidlu albio biedrze to sprzedam. Nie ma sensu się użależniać od sklepu gdzie przywzwoite piwko taniej tam ja kupije. W knajpie nie piłem chbya z 15 lat i widzę ze w knajpach to samo po 15zł. A ja nie chce zbankrutować za miesiąc to tam nie pijam. W Lidlu biedrze 2zł w knajpie 15zł. A ja mam swoje potrzeby co najmniej 8 piwek. Jak bym pił w knajpach a nie do laptopa to już byłbym bankrutem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUJUBEE -1,09% 1,36 2025-09-18 16:10:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.