czekać aż sobie sami Kierule kurs zaczną podbijać i na większych obrotach można wchodzić by coś tam ugrać.
teraz podejście bez emocji, niech sobie na lewo i prawo przewalają, podbijają 1 akcją tak jak wcześniej 1 akcja zniżali.
bez obrotów powyżej 100-200 k zł to mi wiszą wahania kursu i kilka groszy na + czy na -
akcji nie zamierzam kupować i sam szarpać się i rzucać na kupno skoro spokojnie kupię sobie w zapisach dodatkowych nawet z redukcją a to co zostanie po redukcji mogę kupić na rynku jak będą ku temu powody. Zresztą na dziś cena i tak nie zachęca do zapisywania się na akcje serii F więc muszą coś wymyśleć. Obecne dyskonto to 40%, wliczając inflację jaka jest i jaka będzie to do czasu aż te akcje dopuszczą do obrotu to będą te pieniądze warte 20% mniej.
Wrzucać większe pieniądze to ja teraz mogę na BUMECH czy KGHM albo inne z milionowymi obrotami gdzie łatwo jest wyjść nawet ze stratą jak będzie trzeba.
Ilość akcji jaką posiadam bez znaczenia dla portfela. Niech sobie leży nawet i do 2024 roku.