Na giełdzie jestem od roku czasu i tak naprawdę nie mam zielonego pojęcia jak staży wyjadacze o co w tym wszystkim chodzi. Początek miałem bardzo dobry bo można było ładnie zarobić ale emocje niestety zwyciężyły ale i tego trzeba się nauczyć. Czytam dużo forum różnych spółek i tyle ile ludzi na świece tyle pomysłów. Jestem akcjonariuszem termo i od czasu do czasu zaglądam tutaj a tylko dlatego że wiem już że to spółka dla wytrwałych. Wypowiem się na temat spółki co myślę o niej. Zakupiłem ponieważ uważam że to spółka przyszłościowa. Wiele przeczytałem na temat technologi jej oraz czym się zajmuje. Widzę w niej przyszłość ale jak zawsze jest ale i to duże. Każdy który zainwestował w tą spółkę chce zarobił tak jak i ja. Nie zmam ludzi zarządzających bo to najważniejsze. Zdanie moje jest takie że brak w spółce dobrego menadżera który sprzedawał by produkty. Termo podpisało wiele umów i na tym etapie kisi się. Gdzie fotowoltaika gdzie współpraca między elektrowniami . Brak info- brak działania. Zarząd to jedno, pracownicy to drugie, produkt to trzecie brak najważniejszego czwartego punktu (???). Życzę wszystkim akcjonariuszom rozsądnych decyzji i wypowiadania się ( krytyki też wysłucham bo tego pewnie nie braknie ). powodzenia