https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=1511755&strona=1
"Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli
Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*], 2012-09-16 14:03
Witam wszystkich
Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych.
Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HBPOLSKA. Teraz mogą odliczać sobie od zysków z giełdy przez 5 lat.
Za zyski państwo zabiera kasę a jak udupicie to sami odrabiajcie sobie straty.
Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu.
Możecie to zweryfikować na innych forach.
Dlatego jeszcze raz PRZESTRZEGAM PRZED CHODZIKIEM
Pozdrawiam wszystkich
PS. Ja też straciłem kasę i to uczy pokory i myślenia przed pochopnymi decyzjami. I tylko kasę a nie jak inni gracze rodziny majątek a w konsekwencji ŻYCIE."
Re: Do fanów Witolda!!!
Autor | ~Mirosława [87.206.143.*] 2009-11-02 15:20 Zobacz wątki dotyczące Trakcja Polska
Zobacz profil Trakcja Polska
Akurat to wyjaśniłam dosyć dokładnie, tylko wszystkie wpisy zostały wycofane przez administratora, więc napiszę jeszcze raz.
Chodzik Księżycowy pozostawił mi swojego laptopa, wszystkie nagrania i notatki, dzięki niemu otworzyłam rachunek inwestycyjny.
Nasuwa mi sie jedno pytanie.
Panie Cercio,
nie ma pan przecież akcji Trakcji Polskiej skąd więc to przywiązanie do tego forum. Nie lepiej prowadzić dyskusię tam gdzie Pan tak wspaniale wszysktim doradzał.?
Na tamtych forach gdzie pana szanują bardziej niż gdziekolwiek i kochaja za trafne prognozy nieprzwdaż ? Dlaczego tam Pana nie chcą ?
Tutaj był Chodzik Kiężycowy i warto było się przeciw niemu związać nawet z innymi aby tylko mu dołożyć. Chodzik pisał , że Trakcja uzrośnie do końca pierwszego kwartału ponad 4.80. To nie jest wcale długoterminowa grognoza. Pożyjemy zobaczymy. Ja posiadam akcje tej spółki więc na tym forum jest moje miejsce a Pan nie posiada więc co tu jeszcze robi ? Skoncentrujmy się na Trakcji a o Chodziku Księżycowym nie ma co pisać bo już po sprawie. Jeśli chodzi o teorie spiskowe no to tak, w tym jest Pan znakomity. Może mój e-mail z Amsterdamu co ?
Chętnie zresztą opowiem o Chodziku więcej jeśli ktoś będzie na pogrzebie. Jestem brunetką i będę w zielonym palcie.
Mirosława
Autor: ~ReeD [89.228.229.*], 2013-03-14 08:49
Ja już przeżyłem śmierć i zmartwychwstanie CK na tym forum, pogrzeb na Powązkach i pisanie nowych analiz przez jakąś "kobietę", której zostawił laptop i notatki.
Każdy kolejny występ jest coraz bardziej zabawny i uroczy, a że kolejne pokolenia inwestorów na tym forum łapią się na ten teatr to już inna sprawa.
Autor: ~antychodzik [77.254.180.*], 2013-03-13 22:02
Dokładnie , lista denuncjatorów jest bardzo długa . A zawsze zaczynało się niewinnie - chichy ,śmichy , gra wstępna , tutti -frutti , wzajemne rysuneczki , analizy i ....bach na facjatę .... gościu zostawał bez kasy , a Chodzik wniebowzięty bo zezarł kolejnego leszcza . I zaczynało się - ty taki , ty owaki i wklejanko analiz CK , szczególnie fajnie wyglądały laski , których CK zostawił w samych maj tkach bez kasy . Lista puszczonych z torbami jest naprawdę długa :)
https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2980041&strona=1