Xaweremu się udało przewidzieć( może nie udało - przyznaję miał on/a rację a u mnie wszystko zawiodło , niestety fanatyzm nie popłaca.
Ja od dawna nie mam informacji ( i nie chcę ,przynajmniej nikt z firmy nie zrobi mnie w trąbę jak co poniektórych kontaktujących się . Myślę że prezes i spółka ,wszystko poukładali sobie i wiedzą co dalej.
Na pewno baaardzo ciężko a nawet nierealne będzie wybić się jak to kiedyś było, czy jak ekoexport . A prezes to nie rekin giełdowy.
Czy może ktoś sprawdzić jak WC w siedzibie a szyld w Stradomii ? ( byłem bardzo dawno temu )pierwsza może to będzie oznaka ZMIAN!! ( W mojej miejscowości dałbym na kilka piw i ze złomu przytargali by odpowiedni szyld ).
Ja po zobaczeni i powąchaniu byłem zdruzgotany!!! - Nie sprzedałem i to mój błąd -życiowy . Cóż jestem dobrym człowiekiem.
Niestety zawiodłem się na ludziach z firmy a tak ich zachwalałem.
Ostatnia inicjatywa na facebook podoba mi się, byle było mniej manipulacji , więcej prawdy, rzetelności i po godzinach. Obecny kurs - to kara za wyciąganie informacji z firmy ,pisanie na forum i WZA . Żal