Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,83 zł , zmiana od tamtej pory: -72,88%

Co dalej ??

Cóż dalej nie bedzie różowo , w zasadzie hajsu nie ma , kapitały ujemne .

Chca być hubem i produkować self publishingu poprzez znajdowanie inwestorów.

Tylko kto zainwestuje gruby hajs na bazie tego co wypuścili dotychczas. I nie twierdze że to jest złe czy dobre bo ja jedyną grą oprócz giełdowej ruletki jaką gram to jest texas hold'em w sieci a tam grafika nie jest potrzebna i nie mi oceniać te gry i kto zawinił że nie stały sie Manor Lordsem a paździerzem. Zresztą jak widac i giganci mają coraz większe problemy ze stworzeniem hita .

Dla Mnie to juz tego nie reaktywują chyba że mają jakiegoś wujka nagranego z grubym portfelem który pozwoili im się dalej bawić w bycie game developerm i stac go na wtopę pieniędzy.

Według Mnie czasy game devu minęły rynek jest nasycony na bazie sukcesu 11 BIT napowstawało garażowych studio produkujących gry hurtowo i jest jak jest. Graczy nie przybywa a wrecz według Mnie słusznie jak napisął kostuch obecna młodzież ma taki dostep do zdobyczy technologii i tyle atrakcji że siedzenie i granie dla nich nie jest jakiś mega rozrywką .
Bardziej wolą postrimować i popatrzeć , podrzeć łacha , powyzywać sie niż meczyć sie nad ukończeniem jakiegoś levelu.
A ci co grają mając dostęp do takiego nadpopytu gier na rynku stali się roszczeniowi i wybredni . Co tez jest logiczne.

Manor to wyjatek potwierdzający regułe , oczywiście znależć studio które zrobi taką gierkę to jak obecnie szukanie igły w stogu siana na rynku gpw. Cóż The Dust to kolejna lekcja pokory w sumie to wiedzialem po raporcie sprzedaży Inquistora że sie nie uda dziś to już tylko gwóżdź do trumny.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
THEDUST 0,00% 1,31 2025-09-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.