Po pierwsze gratulacje dla zarządu wykonania takiej transakcji. Jestem pod wrażeniem żeby po takiej cenie i ze spłatami zadłużenia sprzedać zakład, który generował relatywnie niski zysk netto dla całego holdingu. Wspaniałą robota i z pewnością ciężkie negocjacje - szczere gratulacje.
Walka o akcje przed ogromnym odjazdem trwa.
Jeżeli nasz zarząd jest w stanie sprzedać fabrykę stolarki okiennej za $18 + benefity - czyli 70% aktualnej kapitalizacji całego holdingu na giełdzie to mam ciarki ile będzie warty zakład produkujący magazyny energii.
Firma aktualnie jest ogromnie niedowartościowana i już wszyscy to zauważyli - aktualny chwilowy spadek będzie służył tylko takim wyjadaczom jak ja - który zawsze sobie coś jeszcze zbierze / konwertuje więcej portfela na Compremum SA.
Przez następne tygodnie wszyscy będziemy doświadczać większych obrotów - w końcu konwersja kilku milionów złotych na akcje troszkę potrwa w tym pół bańki będzie ode mnie.
Uważajcie na tych z małymi siusiakami - piszą kompletne bzdury i zachęcam wszystkich poważnych do ignorowania i zgłaszania ich wszystkich postów, gdyż najzwyczajniej szkodą interesowi naszej wspólnej spółki.