Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,75 zł , zmiana od tamtej pory: -69,07%

Ciekawe co na to PLW...

Raport z CMSR nie powala... zgodnie z oczekiwaniami. Ciekawe co pokażą w raporcie kwartalnym, ale tez nie spodziewam się sukcesów, chyba ze 505G zrobi przelew. Ale to jednak powinnismy wiedziec przed raportem.

Zastanawia mnie co na to wszystko PLW. Prezes powinien juz dawno trafic na dywanik. Podzielenie losu Sim Fabric - co raz bardziej prawdopodobne. Ratuje nas tylko upadek kursu tak nisko bo akcje musieliby oddac po kilka groszy zeby ktos sie po nie schylil. Co raz mniejsza roznica miedzy obecnym kursem a groszowkami bedzie wbrew pozorom naszym atutem na ten moment.

Chciałem usredniac ale to raczej bedzie kasa wywalona w bloto. Bez szans na wyciągnięcie.

Zaraz poleci na mnie fala hejtu, "sprzedaj, odkupisz po 2 zl", "jak nie dzwogasz stresu to co robisz na gieldzie" i inne tego typu teksty zapewne napisane przez fanbojow spolki.

Prawda jest taka ze sytuacja jest mega kiepska. Zarzad nie ma pomyslu zeby zwiekszyc przychody a co dopiero zyski. Mityczny GearShift to projekt jedynie pod wyciagniecie dotacji. Jak weszli w mobilki to moze powinni zrobic szybko jakis clicker, gra typu "Cookie clicker", albo jakis inny "Idle... ". W produkcji tanie, mocno wciagaja i motywuja. Jedyny kierunek to natrzaskac takich mobilek i zrobic kilka drobnych zrodel dochodu. Ostatecznie i tak bedzie lepiej niz pakowanie czasu i kapitalu w jednego CMSR'a. Taka moja propozycja...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ECCGAMES 5,45% 0,23 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.