Forum Giełda +Dodaj wątek

CHŁOP z MAZAUR

witaj chłopie,

wprowadzając 'odrobinę' kultury na pronoxowym forum, pragnę stwierdzić (w tym miejscu głos mi drży a słowa trudno przeciskają się przez usta), że miałeś rację.

hihihi :)))

at kończy się na poziomie 0,10zł - stąd ustanowienie nowego minimum na 0,09zł jest nowym rozdziałem w nieznane, którego nie zamierzam poznać :)

teraz trochę bardziej żartobliwie. kghm i pronox stały się sobie naprawdę bliskie :) kto by przypuszczał, iż jeden i drugi podmiot, to ten sam akcjonariat :) mało, czytając forum kghm miałem przekonanie, że nie opuściłem forum pro a wręcz przeciwnie... wciąz w nim tkwie :)

idąc za sposobem dedukcji zbycha... skoro ten sam akcjonariat, to w obecnej chwili na pro wchodzi nowy inwestor w postaci skarbu państwa.

skoro at się skończyło, to na pro pojawiło się 'strzelanie'. w tej chwili można 'ustarzelić' jakikolwiek scenariusz, bowiem wszystko jest prawdopodobne. taka stara prawda, która wzięła się bodajże z petrolinvestu, mówi: że często przyszła 'górka' to poziom obecnego 'dołka'.

gdyby przyjąć tę tezę, to poziom 0,10zł wciąż jest wysoki. nie ustawiałbym się nawet przy 0,08zł - byłoby to swego rodzaju loterią. bardziej upatrywałbym poziom 0,05zł bowiem tu widziałbym szansę dla spekulantów 'ugrania' przyzwoitych %.

kto wie... jeśli rynek dotknie 0,05zł - wyprzedze go i ustawie się na 0,06zł i sprzedaż 0,09zł :)

pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.