Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: CHŁOP z MAZAUR

Czy widzisz, drogi Ferdynandzie, z kim nam tu przychodzi obcować...??

Zbycho już Ciebie ze mną zmiksował, zaraz podepnie pod nas innych i wyjdzie, że tu jedynym, kogo trzeba słuchać, jest zbysiowa rodzina IP...

Cóż, jakoś już się przyzwyczaiłem do tego, że mam tu rację. Ale miło jest słyszeć te słowa z twoich ust. Dziekuję.

Właśnie po takich zachowaniach widać klasę człowieka. Do tej pory pamiętam chyba 4 czy 5 osób, które mi tu podziękowały za rady, wzglednie przyznały po czasie rację. Ostatnio nawet Pako się przełamał. :)

Ale za to ile usłyszałem wulgaryzmów, wyzwisk i wymyśłonych historii na mój temat...

Osobny wątek możnaby z tego stworzyć.

BTW: zauważyłem, że moja osoba stała się tu bardziej popularna od samej spółki. Proponuję napisać do moderatora, niech utworzy w katalogu papierów wartościowych papier: CZM (Chłop z mazur). Co Wy na to? Będziemy sobie tam o mnie rozmwawiać...

Oczywiście, to był głupi żart prowadzącego.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.