MASKA MATERIAŁ/SKŁAD
• wykonana z trzech warstw włókniny polipropylenowej 3*35g/M2
• tkanina wykończona hydrofobowo – dzięki czemu nie pochłania wody oraz zapewnia higieniczność
• skład: 100% polipropylen
• tkaniny wyprodukowane w EU
ROZMIAR
• uniwersalny
• wymiary maski ≈ 17,5 cm x 9 cm
TRÓJWARSTWOWA
JEDNORAZOWA MASKA JEDNORAZOWEGO ZASTOSOWANIA HIGIENICZNA WYPRODUKOWANA W EU
KOLOR
biały
CECHY
Zaprojektowana w sposób zapewniający optymalny stopień przylegania maski do twarzy.
Zakładana na uszy za pomocą delikatnego, rozciągliwego,
a jednocześnie trwałego sznurka z gumką poprawiającego komfort noszenia.
Możliwość indywidualnej regulacji do kształtu nosa
za pomocą wszytego wewnątrz druciku. Zastosowanie drucika o długości 14,5 cm zapewnia prawidłowe dopasowanie maski do kształtu twarzy oraz ogranicza parowanie okularów.
OEKO TEX Standard 100
Umożliwia swobodne oddychanie i komfort użytkowania.
ATESTY/CERTYFIKATY
Produkt ze Świadectwem NIZP-PZH Numer: B-BŻ-6071-0127/20/C Data ważności: 29.04.2023
www.pzh.gov.pl
Tkanina, z której wykonana jest maska posiada Świadectwo Jakości Zdrowotnej NIZP-PZH oraz certyfikat OEKO TEX Standard 100
PROTEKTOR S.A.
Ul. Vetterów 24a-24b 20-277 Lublin, Polska
tel: (+48) 81 532 22 31 email: mask@protektorsa.pl www.protektorsa.pl
*Przedstawiona oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Art.66 par.1 Kodeksu Cywilnego.
Najbardziej mnie wkur to , że siedzę na tych papierach i pomimo tego że wszystko jest dobrze , to nie ma żadnych oficjalnych informacji o produktach i ilościach . Jak już wcześniej pisałem , zbyt jest bardzo duży na maseczki , ponieważ robią dla państwa . Mają produkować kombinezony jednorazowe itd .
To powinny być oficjalne informacje , od firmy , a nie od przedstawicieli .
Maszyny robią 3000000 szt maseczek miesięcznie x 2 maszyny .
Pozdrawiam cierpliwych , bo mi już brakuje cierpliwości , ale mam nadzieję że szybko się tu zacznie .