.... nie wiem jak inni, ale ja dobrałem trochę akcji i zwiększyłem pokaźnie ich ilość, chociaż wcześniej byłem bardzo zniesmaczony tym co się dzieje i jak traktują akcjonariuszy.
Kilkukrotnie przeanalizowałem decyzję środowiskową i ESPI i jestem dobrej myśli co do dalszych losów farmy, bo:
1) Bras konsekwentnie dążył do wyprostowania raportów i powrotu do notowań
2) "EKO - SERBY" jako jedyne wniosło odwołanie i zażądało trzech rzędów nasadzeń wokół farmy i wyłączenia dwóch działek z powierzchni farmy. W decyzji otrzymali dwa rzędy nasadzeń a działki zostały przeznaczone na cele farmy.
3) W decyzji piszą, że wszystkie aspekty w procesie jej powstawania były konsultowane na bieżąco z zainteresowanymi stronami i nikt nie wnosił zastrzeżeń.
4) W okolicy powstaje w sumie 13 farm fotowoltaicznych, część z nich ma już decyzje prawomocne.
5). Z mojej wiedzy wynika, że do dzisiaj nie wpłynęło żadne odwołanie i zostało jeszcze 7 dni na dostarczenie odwołania pocztą (co się zdarza bardzo rzadko)
6) Bras nawiązał współpracę z firmą "GREEN R2" (raport ESPI) do dalszego procedowania formalności do fazy READY TO BUILT
7) Projekt farmy wykonało GRODNO (raport ESPI)
8) Podpisali porozumienie z EHN (raport ESPI) w sprawie przyłącza i co doczytałem teraz POZYSKANIA INWESTORA.
Zapraszam do dyskusji jak to dalej widzicie.