No tak, mieliśmy zrzut - konkretny.
Nie będę ściemniał, mam cosik z poziomu 6 gr. - jeść to nie woła, więc na dzień dzisiejszy nie lamentuję ;)
Co mnie skłoniło do zakupu:
- historyczne minima
- fundamenty spółki - celowo nie mówię nic o AT, która na NC nie ma najmniejszego sensu.
To w zasadzie główny atut spółki - jest to realnie funkcjonująca firma, nie wirtualne biuro z jednym etatem (np Hetan i inne cudaki) :) Firma faktycznie sprzedaje produkty, funkcjonuje na rynku oczyszczania nieczystości, rozwija się i wg raportów zmniejsza stratę.
Na ostatnim WZA uchwalono emisję akcji o nominale przynajmniej 10 gr. Sama emisja będzie wyłączała PP, a więc ma objąć ją konkretny człowiek. Kluczową kwestią w tej chwili jest określenie czasu emisji, ceny emisyjnej akcji i wskazanie osoby obejmującej papier (to ostatnie ma w zasadzie niewielkie znaczenie, chyba że nazwisko będzie 'popularne').
Ktoś wcześniej siłował sie na jakieś śmieszne wskaźniki z biznesradaru - w ten wątek nie będę się zgłębiał - Ci co są tu dłużej niż kilka m-cy i operują kapitałem większym od babcinej renty znają temat.
Tych co trzymają i mają ochotę merytorycznie porozmawiać o swoich spostrzeżeniach, zapraszam do wymiany GG:63328692
3majcie się :)