bill, bill, bill...jesli znasz warunki ogólne Eventusa, chwali Ci sie to, wątpie, żebys znał je tak bardzo dobrze i jednoczesnie krytykował taką oferte, ale nic to...nie jest jednak dla mnie zrozumiałe, jak ktos kto był na szkoleniach w naszej firmie nie zaciekawił sie Eventusem i nie nauczył od ludzi bardziej biegłych(napewno od Ciebie) w sprawach rynku, niczego ciekawego... Wydaje mi sie, że starasz sie na przekór wszystkiemu pokazac jak to jestes wspaniałym ekonomistą, przedsiębiorczym czlowieczkiem, tylko, że nie stworzyłes Eventusa, nie pomagasz uleczyc sytuacji...zaraz zaraz! tak naprawde to nic pozytecznego nie robisz, tylko krytykujesz! jaki jest sens w tym skoro osmieszasz swoją postawę wszechwiedzącego geniusza...jakas dziwna gorycz jest w Twojej postawie...ja osobiscie od pierwszego przeczytanego Twojego postu uznałem Cie za laika, wiec słaba ta Twoja autoreklama. Sam posiadam dwa Eventusy-classic i plus...jestem zabezpieczony na 100% potezną sumą pieniedzy, a Ty baw sie na giełdach i w polskich bankach...zobaczymy kto lepiej na tym wyjdzie i kto szybciej osiwieje:P
Gorące pozdrowienia znad Odry:)
Paweł HMI