1. S = 25 zł: 69.753 szt. (2,70% sp., 4,93% ff).
2. S >= 25 zł: 121.800 szt. (4,71% sp., 8,61% ff).
Mamy więc spory spadek, o ponad 11K. Uderzejące jest w tym spadku to, że zniknęły raczej te zlecenia, które niedawno tak się gromadnie pojawiły: albo świezi, nieznający sprawy Polnej, teraz niepotrzebnie spanikowali, albo raczej słupy wstawiły, żeby dziś zrobić jakiś popłoch.
Dziwi mnie z lekka reakcja forumowiczów na wezwanie. A czego się ktoś spodziewał? No ja ewentualnie myślałem, że może rzucić 12 zł. A tak generalnie to i tak nie ma większej różnicy. 1,8 mniej. Czy ktokolwiek liczył na te 12 zł? Graliśmy o więcej. Pamiętam, że większość panikowała do tej pory - a co jak nie będzie tego wezwania? Ok, znalazły się alternatywy. Jest wezwanie i nie musimy korzystać z alternatyw. Też źle. Nie rozumiem... Przecież normalne, że nie dał 20, czy 25 zł! Ludzie, opamiętajcie się!
Jutro od rana coś będę sprawdzał i potwierdzał w sprawie, może uda mi się dotrzeć do południa.
Nie wymiękajcie! Jedną nie mającą żadnego znaczenia cyferką 10,23 daliście się tak łatwo sprowokować?!? Nie chcę myślęć, co by się działo w takiej sytuacji, gdyby poinformował, że rezygnuje z wezwania... kto by chciał ze mną grać dalej? ohhhhhhh!