Forum Giełda +Dodaj wątek

BGE 1.50zl==========>15zl czy to możliwe i warte inwestycji

cześć

Mam do was wszystkich obecnych na tym forum kilka pytań odnośnie spółki BGE.

Obecnie zastanawiam sie nad inwestycja w ta spółkę i chciała bym sie zapytać akcjonariuszy już będących w posiadaniu akcji BGE o

-kiedy ukarze sie projekt biogazowi i ile tych biogazowi dokładnie będzie w planach ?
-kiedy rozpoczyna sie prace nad budowa biogazowi lub jaki jest zakładany termin rozpoczęcia prac ?
-czy spółka ma juz grunt pod budowę biogazowi ?
-ile dokładnie w tej chwili jest akcji w wolnym obrocie czy na pewno 2 mln
czy może 5mln ?
-jeżeli 2mln to gdzie sa akcje które były ostatnio wypuszczone po 2.50zl 3mln akcji i kto je kupił 1 podmiot czy wielu ?
-czy spółka ma potencjał przejść z NC na Gpw

ja wiem ze dla nie których którzy to przeczytają sa to głupie pytania ale ja np chciała bym sie tego wszystkiego dowiedzieć za nim postanowię zainwestować moje pieniążki na dłużej

interesuje mnie inwestycja 1 roczna moja przyjaciółka która jest maklerem doradziła mi w ubiegłego roku, dokładnie w styczniu m.in spółki
PGNIG , FARMACOL i bardzo dobrze na nich wyszłam

choć obowiązuje ja klauzula i nie może takich rzeczy mówić to ostatnio podsunęła mi spółkę Bge która znajduje sie na NC w sumie pierwszy raz będę inwestowała w segment Nc i wiem ze jest tez ryzyko straty lub dobrego zarobku

jeżeli tu jak mówią ma być 15zl to jest od ceny 1.50zl 1000%

natomiast po konsultacji z moja przyjaciółka
która twierdzi ze w tej chwili jest najlepszy okres na inwestycje a po przeanalizowaniu spółki bge .spółka ma ogromne podstawy do wzrostów na najbliższe miesiące

co do mojej inwestycji obserwuje ta spółkę od 2 tygodni i cena 1.50zl-1.60zl wydaje mi sie optymalna na zakup akcji i za tyle chciala bym je kupic.

co do ilości zastanawiam sie nad zakupem 15tys akcji lub 20tys akcji wiem ze nie jest to dużo i ze większość na forum ma więcej ale w tej chwili tylko takim kapitałem dysponuje który mogę przeznaczyć na akcje Bge

także chciałbym sie zwrócić do osób piszących na forum o nie brudzenie mi na moim wątku może innym zastanawiającym się tak jak ja nad inwestycja długoterminowa on pomoże

paulina

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.