Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,65 zł , zmiana od tamtej pory: -86,65%
każdy chyba potrafi wyciągać wnioski kto jak gra

powiadam każdemu ,że kto zainteresowany będzie wypisywał na forum swój punkt widzenia typu

mam akcje to chcę by rosły

nie mam akcji ale jestem zainteresowany ich kupnem bo to oczywiste to chcę by spadły

prosty przyklad jest na forum

do ,której elity zaliczam się ja z moimi przyjaciółmi
a no do elity propagującej czystą energię jestem przekonany ,że zarobie z nimi dużo więcej

mimo tej całej nagonki w naszym kierunku nie pierwszej i zapewne nie ostatniej my jesteśmy akcjonariuszami dalej czy jutro będzie 10 czy 5 pln bo tak jak 2014 roku wierzymy w ten projekt.

a jeśli ktoś pisze ,że jest oblatany w tych sprawach jak górki i dołki to mu nie uwierzę bo 99% traci na tych numerach a pocieszenia szukają wtedy na forach jacy oni wielcy są a jak jest każdy wie sam wystarczy spojrzeć w lustro

także czekam na słowa otuchy w postaci tu znanej na tym forum

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VOOLT -2,81% 1,56 2026-06-19 16:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.