Forum Giełda +Dodaj wątek

bez komentarza

Wiecie zapewne, że wasz główny analityk, niejaki Maciej z Krakowa wszędzie tam gdzie tylko się pojawię piętnuje bez pardonu moje wypowiedzi w bardzo zresztą wyszukany sposób. Ostatnio na TVN uskutecznia zresztą z powodzeniem reklamę mojej skromnej osoby. Jestem mu za to wdzięczny i za ten dzisiejszy sygnał kupna na Barlinku. Otóż Macieju z Krakowa już wiem o tym, że przed Barlinkiem obecnie jedynie wzrosty. Tyle razy i w różnych miejscach o tym wszystkich zawiadamiasz, że nie sposób tego wpisu na forum nie zauważyć.
Tak więc przyjąłem do wiadomości, to, że został wygenerowany sygnał kupna na tej spółce poparty TWOIM własnym autorytetem. A ,że autorytet masz tu ogromny, to nie budzi u mnie żadnych wątpliwości.
Odpowiadając zaś na obelgi jakie pod moim adresem kierujesz na forum TVN po prostu zamieszczę tu tekst jakim cię uraczyłem, bo tak zwyczajnie bardzo mi się podoba.

,,No i długo czekać nie było trzeba, oto i mój czarny charakter. Donosiciel pizzy, donosiciel do prokuratury na Chodzika Księżycowego. Co mu napisać ? a niech donosi, niech donosi natychmiast i żąda powieszenia Chodzika za manipulowanie rynkiem. Oto przykład bardzo już zaawansowanej choroby księżycowej. A wiecie że, ten pajac w realu chciał mi dać w mordę, no to ja mu napisałem aby przyjechał w ten weekend na Wzgórza Dylewskie gdzie spotyka się kilku inwestorów i tam zapewne przy butelce dobrego trunku pogadamy sobie o rynku kapitałowym i jego perspektywach. Niestety nie ma na benzynę a autobus tam nie dochodzi. W każdym razie popatrzcie na to z innej strony. Mam swoje czarne odbicie w lustrze.
Mam swojego własnego pajaca na sznurku i wściekłego psa na łańcuchu, czyż to nie powód do dumy ?

Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
  • bez komentarza Autor: ~chodzik księżycowy
  • Re: bez komentarza Autor: maciej_z_krakowa
  • Re: bez komentarza Autor: ~chodzik księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BARLINEK -3,17% 1,22 2014-01-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.