Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  25,40 zł , zmiana od tamtej pory: -0,39%

Będzie w ogóle info o zwróceniu kosztów Cronosa?

Inwestuję od wczesnych zapowiedzi SH2, Silent Hill wyszedł spoko - no ale nie dostali za niego kokosów.
Pracują nad kolejną wersją - no i spoko, rzekomo mają dostać więcej kasy, ale to tylko spekuła, a prędzej bym zakładał dalsze podtrzymanie firmy przy życiu.
Liczę że Cronos już się zwrócił i po prostu o nim nie napisali (chociaż to byłoby dziwne), bo już jest jakiś czas po premierze, Halloween minęło, zaraz w sumie będą święta.
No to cóż im takiego teraz zostało?
- I Hate This Place może być ciekawe, ale to będzie mała gierka więc zysku dużego raczej z tego nie będzie - niemniej ogram bo zapowiada się spoko.
- Layersy to już odgrzewany kotlet i trochę mówiąc szczerze mam wrażenie że szkoda na nie poświęcać czas - kokosów z tego nie będzie.
- Gry na VR to absurdalna nisza, jeszcze do tego ktoś musi być fanem Star Treka - to bardziej projekt żeby się pokazać, że się umie (oby XD) zrobić grę na VR, ale mało kto to kupi.
- Mamy Remake SH który będzie kroplówką dla Bloobera, ale nie sprawi, że ten wskoczy wyżej. Za niedługo pewnie SH Transmission bo Microsoft się wygadał, że SH2R wchodzi na XBOX-a. No i też co, zostanie SH3 do zremake'owania, może 4 ewentualnie i kroplówki się skończą.
- Zostaje projekt M co jest jakimś niszowym czymś na Switcha 2 i Projekt F, który ehhhh trochę nie wiem czy mnie jakoś zachwyci.

Fajnie że Bloober coś robi, ale mam wrażenie że tu jest bardziej trwanie w takim marazmie niż jakiś większy rozwój. Albo liczą że ktoś ich przejmie.
Jednak troszkę jestem rozgoryczony i zastanawiam się, czy podjąłem dobre decyzje inwestycyjne.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BLOOBER -0,39% 25,30 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.