Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,20 zł , zmiana od tamtej pory: -60,00%

Bardzo dziękuję moderatorowi forum za odblokowanie mojego IP i ........

......zezwolenie na dodawanie komentarzy oraz nowych wątków na tym forum.

• Nie wiem kto kazał moderatorowi blokować mój IP żebym nie mógł tutaj nic napisać ?
  • Najwyraźniej ktoś z kliki OSZUSTÓW !
  • Dzisiaj na próbę napisałem po 13-tej z innego adresu IP i moderator po pół godzinie również zablokował możliwość dodawania wpisów.
  • Ktoś pilnuje non stop wszystkiego co napiszę.
  • Boicie się prawdy.
  • Boicie się mojej osoby.
  • Rozłożyłem wasze OSZUSTWO na czynniki pierwsze i teraz już chcecie mnie blokować na tym forum żebym nie mógł niczego nowego napisać
  • Ale to BRATEŃKI nie przejdzie !
  • Nie przejdzie ten wasz kant !

Teraz jestem mile zaskoczony że mój właściwy adres IP został odblokowany.

• Czemu tak bardzo boicie się moich wpisów że zmuszeni jesteście do blokady mojej osoby?
  • W Polsce nie można pisać na publicznym forum prawdziwych informacji?
  • Ocenzurujecie mnie całkowicie?
  • Nie rozumiem zachowania moderatora forum z bankiera.
  • Dzisiaj po 13-tej w każdym wpisie pisałem tylko jw to z jakiego powodu moderator bankiera zablokował IP: 79.187.109.* ?!
  • Niezły kabaret prawda?
  • Nie napisałem nawet jednego obraźliwego słowa na nikogo tylko samo jw a moderator forum już zablokował moje drugie IP !

• Także ludzie widzicie teraz że to co piszę to 100% prawda bo nawet moderatorowi forum bankiera to przeszkadza i blokuje moje IP żebym nie mógł tutaj nic napisać.
  • Dlatego róbcie tak jak piszę bo tutaj jest zaplanowane z góry ZŁODZIEJSTWO i OSZUSTWO na akcjonariuszach !
  • A swoją drogą czy ja piszę czy nie piszę to i tak nikt niczego nie kupuje nawet po 0,20 także wielkie BRAWA dla wszystkich za konsekwencję.
  • BRAWO Wy !

Dlatego wszystkim piszę teraz żeby w przedziale 0 zł - 0,54 zł:
  • absolutnie nie składać żadnych zleceń po obu stronach arkusza zleceń
  • absolutnie niczego nie oddawać z lewej strony z tego co macie kupione
  • absolutnie niczego nie kupować z prawej strony z tego co wszystkim podsuwają
  • niczego nie kupować w żadnej nowej emisji wymyślonej przez Zarząd Moliera2 cenie poniżej 0,54
  • bo wszyscy drobni akcjonariusze bezpowrotnie stracą wszystkie pieniądze i wszyscy zostaniemy OSZUKANI oraz OKRADZENI !

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOLIERA2 0,00% 0,08 2025-11-21 13:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.