......zezwolenie na dodawanie komentarzy oraz nowych wątków na tym forum.- Nie wiem kto kazał moderatorowi blokować mój IP żebym nie mógł tutaj nic napisać ?
- Najwyraźniej ktoś z kliki OSZUSTÓW !
- Dzisiaj na próbę napisałem po 13-tej z innego adresu IP i moderator po pół godzinie również zablokował możliwość dodawania wpisów.
- Ktoś pilnuje non stop wszystkiego co napiszę.
- Boicie się prawdy.
- Boicie się mojej osoby.
- Rozłożyłem wasze OSZUSTWO na czynniki pierwsze i teraz już chcecie mnie blokować na tym forum żebym nie mógł niczego nowego napisać
- Ale to BRATEŃKI nie przejdzie !
- Nie przejdzie ten wasz kant !
Teraz jestem mile zaskoczony że mój właściwy adres IP został odblokowany.- Czemu tak bardzo boicie się moich wpisów że zmuszeni jesteście do blokady mojej osoby?
- W Polsce nie można pisać na publicznym forum prawdziwych informacji?
- Ocenzurujecie mnie całkowicie?
- Nie rozumiem zachowania moderatora forum z bankiera.
- Dzisiaj po 13-tej w każdym wpisie pisałem tylko jw to z jakiego powodu moderator bankiera zablokował IP: 79.187.109.* ?!
- Niezły kabaret prawda?
- Nie napisałem nawet jednego obraźliwego słowa na nikogo tylko samo jw a moderator forum już zablokował moje drugie IP !
- Także ludzie widzicie teraz że to co piszę to 100% prawda bo nawet moderatorowi forum bankiera to przeszkadza i blokuje moje IP żebym nie mógł tutaj nic napisać.
- Dlatego róbcie tak jak piszę bo tutaj jest zaplanowane z góry ZŁODZIEJSTWO i OSZUSTWO na akcjonariuszach !
- A swoją drogą czy ja piszę czy nie piszę to i tak nikt niczego nie kupuje nawet po 0,20 także wielkie BRAWA dla wszystkich za konsekwencję.
- BRAWO Wy !
Dlatego wszystkim piszę teraz żeby w przedziale 0 zł - 0,54 zł:- absolutnie nie składać żadnych zleceń po obu stronach arkusza zleceń
- absolutnie niczego nie oddawać z lewej strony z tego co macie kupione
- absolutnie niczego nie kupować z prawej strony z tego co wszystkim podsuwają
- niczego nie kupować w żadnej nowej emisji wymyślonej przez Zarząd Moliera2 cenie poniżej 0,54
- bo wszyscy drobni akcjonariusze bezpowrotnie stracą wszystkie pieniądze i wszyscy zostaniemy OSZUKANI oraz OKRADZENI !