Wypisz, wymaluj na forum jak na początku z PGM. 90% pisało, że PGM (potem zmiana na PGM) to bankrut i wszyscy uciekają. Różnica jest taka, że wtedy PGM nie było w dobrej sytuacji fundamentalnej ale wszystkie ruchy, ich analiza mówiła, że ktoś przejmuje i bocznymi drzwiami wejdzie na giełdę. Zostałem ja i kilku innych, którzy również analizowali sytuacje i komunikaty płynące ze spółki. 3,5 miesiąca po tym już nie znalazłem na forum wszystkich tych, co pisali o wersji katastroficznej. Już ich nie było. Zastanawiałem się jak oni się czuli, gdy zamiast zarobić coś koło 1500-2000% w niespełna 4 miesiące zostali zgorzkniałymi pseudo inwestorami.
A tutaj wystarczyło przeczytać i przeanalizować planowany uchwały na NWZA, z których wynikało, iż wszyscy muszą wyjść z Zarządu, Rady Nadzorczej a wszystko co nowe będzie realizowane przez nowego właściciela. Mówi o tym uchwała o powołaniu nowych władz spółki.
Mnie zastanawia tylko fakt, że Nowak zostawił sobie jeszcze coś koło 12% akcji a miał okazję by wszystko grzecznie oddać do 70 groszy.
Jedno jest pewne, wkrótce się dowiemy kto, kiedy i jak zamierza dalej prowadzić spółkę w branży miolitarnej
Pani Zofia ostatni komunikat pow. 10% miała kilka dni temu. Pytanie czy dalej kupowała do 19,99%? Zobaczymy