Siemka wszystkim,
1) Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami na stronie internetowej oszukaninanovian.pl lada moment ukaże się treść pisma do Prokuratury. W związku z tym, że się nie znamy, spora część osób oszukanych chce chronić swoje dane osobowe lub też nie do końca jest pewna naszych intencji - żadnych danych na chwilę obecną nie trzeba nam ujawniać. Wystarczy pobrać wniosek o przeprowadzenie czynności w którym podacie swoje dane i wyślecie na adres prokuratury. Wasze dane będą wyłącznie w postępowaniu prowadzonym pod nadzorem prokuratury.
2) Pani Prokurator, która nadzoruje postępowanie została o wszystkim poinformowana i powiedziała, że czynności z kolejnymi akcjonariuszami będą przeprowadzone przez Policję ponieważ główny wątek postępowania został przez mnie naświetlony. Osoby, które nie będą chciały przyjeżdżać do Wrocławia, a będą chciały nam pomóc mogę również ten wniosek przesłać, ale z dopiskiem że proszą o przesłuchanie w miejscu zamieszkania.
3) Namawiam wszystkich niezdecydowanych do dołączenia do nas. Nie pozwólmy się wydoić do końca. W grupie jest nasza siła. Nie ważne czy kupiliście akcje za 1gr czy w prywatnej emisji - jesteście akcjonariuszami a wg moich wyliczeń ze spółki wyprowadzono poprzez różne sztuczki kruczki minimum 120-130mln zł. Głównie poprzez nabywanie aktywów o wątpliwej wartości. Jeżeli dołączycie do nas - osobiście, poprzez udzielenie nam pełnomocnictwa czy poprzez wsparcie w prokuraturze mamy dużo większe szanse.
4) Nasz plan to - PWMS - PROKURATURA, WALNE, MEDIA, SĄDY. Mamy już ponad 10% akcjonariuszy i każdego dnia zgłaszają się nowe osoby. Statut Novian SA jest tak napisany że SPQR jest bardzo uprzywilejowany. Ci którzy nas oszukali dokładnie wiedzieli co robią. Starannie wszystko poukładali ale w tych czasach do wszystkiego można dojść.
5) Mamy już dużą stacje medialną zainteresowaną naszą sytuacją. Pojawiła się taka możliwość w związku z ilością akcjonariuszy, którzy zaczynają się buntować. Przygotują materiał o nowych możliwościach oszukiwania ludzi jakie pojawiają się na podstawie Noviana.
NIE MAM NAJMNIEJSZEJ WĄTPLIWOŚCI ŻE TUTAJ BYŁ MEGA PRZEKRĘT. KAŻDY DZIEŃ ZWLEKANIA ODDALA NAS OD ODZYSKANIA UTRACONYCH PIENIĘDZY.
6)