Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  30,00 zł , zmiana od tamtej pory: 3,27%

ABB....no nie wiem.....

Akurat w tym momencie postanowili to uczynić.....qwa.....kiedy wszystko zaczęło się ładnie układać.....nie jestem pewien czy to najlepsza informacja na dziś.....
Jak pisałem od wielu miesięcy - żadnej sprzedaży przez giełdę nie będzie i tak jest. W ramach oferty prywatnej - to na plus.
Zobaczymy jaka cena bo niby kto chciałby kupić po cenie wyżej od bieżącej.....Tyle że po bieżącej cenie nikt takiego pakietu nie kupiłby na giełdzie bo nikt takiej ilości nie sprzeda chyba że dużo drożej. Mają wobec tego chętnego po cenie zbliżonej do obecnej.....a to wcale nie jest dobre info dla indywidualnych bo Pepco chce kupić za kasę na 3 turę skupu......może do rana inaczej na to spojrzę ale na teraz wcale mi się takie postępowanie nie podoba......Ibex nadal pogrywa nieczysto....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PEPCO 1,83% 27,75 2026-02-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.