Zainwestuj w wiedzę której ci wyraźnie brak a nie w grupy gdzie takich jak ty robią się na miejscu :)))
Wyraźnie ci pisali że nie będzie wzrostu a ty wskoczyłeś w trakcie amatorze, sorry dawco kapitału i szczekałeś co to ta grupa nie zrobi. Tak niby się znałeś i analizowałeś a nie widziałeś że zarząd sypie bo po prostu się nie znasz i szedłeś stadnie w grupie jak cię spekuła kierowała :) COś tam już nie szczekasz co jest przyczyną, wtopa , naiwność?
Afiszowałeś się grupą i straszyłeś nią a ty w grupie byłeś kolejnym dawcą kapitału który łyknął co mu podłożyli :)))
Grupa dawców kapitału jak ty która dała się zrobić na pompki :) Na sobftblue tak grzyb szczekał a został z kwitem :)
No i co grzybku zrobili cie na szaro w grupie, śmieją się z ciebie i tobie podobnych. Podniecałeś się grupą a byleś dawcą kapitału tu i na softblue który zleciał ładnie.
Wskakujesz tu i na dzień dobry obrażasz ludzi a pojęcia o zarabianiu nie masz.
Wyraźnie ci pisali że szczekasz i zjazd będzie ,niełzy ubaw gdy się te twoje wypociny bez sensu czytało :)
No gdzie ta twoja grupa liczna? Liczna jest bo tam 3/4 frajerów takich jak ty dający sobą sterować :)
Dnia 2020-07-22 o godz. 12:34 zbieracz_grzybow napisał(a):
> Tak jak już wspominałem, to że się tu pojawiłem to bardzo dobry znak - bo nasza grupa jest liczna.
Ty się tu pojawiłeś bo cie zwyczajnie nabrali na grupie ,nieźle tam bredziłeś głupoty szczególnie o softblue który to zaliczył pompkę a tacy jak ty na niej zawiśli.
Tak się podniecałeś że przychodzisz przed wzrostami a przysżłes jak mądrzejsi sypali a ty poniecałeś się 3zł, na sobft blu też udawał chojraka a został zamieciony pod dywan :)))
Dnia 2020-07-22 o godz. 12:34 zbieracz_grzybow napisał(a):
> Tak jak już wspominałem, to że się tu pojawiłem to bardzo dobry znak - bo nasza grupa jest liczna.
Nakręcasz się grupą leszczy zwyczajnie ekipa w grupie zrobiła cię na szaro.
Zresztą tam czy tu dałeś przykład swojego braku wiedzy , podążałes za stadem dawców kapitału.
Już nie straszysz grupą dawców kapitału a taki chojrak byłeś?
Dnia 2020-07-22 o godz. 16:34 zbieracz_grzybow napisał(a):
> Jak tam, pionku?
> Długo bedziesz tak szczekał podczas wzrostu na 3 zł?
>
> Ekipa się schodzi. Zobaczysz niedługo.
> Bez odbioru.
Na gng i Sb cie wyrolowała grupa dotarło :dawco kapitału z kieszonkowym 20tyś :)))
Dnia 2020-08-11 o godz. 22:40 zbieracz_grzybow napisał(a):
> G-energy, Softblue, Lubawa na polskiej giełdzie aktualnie :-) Moje polskie trio.
Gościu tu karmili a ty piszesz pod publikę choć jesteś dawcą kapitału w grupie :)
Dnia 2020-08-11 o godz. 22:18 zbieracz_grzybow napisał(a):
> Jutro gruba zieleń, to oczywiste.
> > Conajmniej +14%, bo przebijamy 1zl.
> > Czwartek - kontynuacja wzrostów, pod 1,2. A piątek wyniki - i wiadomo, że będą bardzo dobre! Czeka nas maraton wzrostów. Kto kupował tak jak mówiłem to zarobi. Ostatnia szansa jutro z rana.
> >
> > W weekend będziemy się zastanawiać jak wysoko urośnie. Ja podtrzymuję, że tutaj prędzej czy później 3 zł za akcję będą.
Dnia 2020-07-22 o godz. 16:38 zbieracz_grzybow napisał(a):
> Nie ma nic lepszego na uciszenie frajerów niż +20% jednego dnia.
Ten zbieracz to leszczyna z grupy którego zrobili jak wielu :)))))
Dnia 2020-08-10 o godz. 14:41 zbieracz_grzybow napisał(a):
> Nie płakać.
> Zbieracz cały czas na pokładzie, zawsze tam, gdzie szykują się wzrosty.
>
> Pakować, uśredniać, przestać się mazać.
A mądrzejsi ci pisali a ty wolałeś ich opluwać tu i na grupie :)
Dnia 2020-07-20 o godz. 22:45 zbieracz_grzybow napisał(a):
> Mam gdzieś co myślisz. Niski poziom ustawiłeś ty, robiąc pierwszy atak. Jeżeli tego nie widzisz lub nie rozumiesz, to znaczy, że jesteś naprawdę tępy. Tak to jest atak, frajerze.
> > Twoje pisanie nic nie zmieni, ja tu przeszedłem zarobić, a ze mną przyjdą inni z grupy. Jak płaczesz bo liczyłeś dobrać kilka akcji za 500+, to przykro mi, nie uda się dużo niżej.
> > Nie będę ci tłumaczył co się tutaj wydarzyło, bo tego nie pojmiesz.
> > Bez odbioru przegrywacie.
Dnia 2020-07-20 o godz. 15:09 zbieracz_grzybow napisał(a):
> Na każdej spólce tacy desperaci.
>
> Człowieku, przejrzyj historię moich wpisów. Jak gdzieś wchodzę - to zarabiam. Masz częście, że jestem tutaj.
No widać na sb jak udawałeś cwaniaka a to była pompka i zjad a tym tygodniu kolejna grupa grzybów obdarowana akcjami przy 2ł :)))
Teraz ci pozostało zakąłdanie wątków na pocieszenie .Dlaczego już ie zgrywasz chojraka i starszysz grupą dawców kapitału :))))))
https://www.bankier.pl/forum/temat_zalosny-zarzad,39463655.htmlhttps://www.bankier.pl/forum/temat_zarzad-g-energy-to-parodia-zrzucmy-sie-na-nich-na-siepomaga,39465797.html Postrasz grupą? co ? hhahaha