Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,00 zł , zmiana od tamtej pory: -10,67%

A propos de facto

A teraz powiem, bo mnie boli. Kupiłem akcje biomedu na górce, tak jak lubię najbardziej. Szczęśliwie nie po 30, ale trochę później, bodajże po 8-9. Wpier**liłem się tak, jeszcze w kilka innych śmieci w okolicach 2022 roku. Ciągle goniłem odjeżdżający pociąg, wsiadałem pod koniec trasy i zaskoczony zawracałem z całym składem. Nie jestem giełdowym analitykiem, raczej drobnym spekulantem, który za zarobione pieniądze na biomedzie, chciał sobie kupić nowe drzwi do junaka.
Myślę, że Synthaverse nie jest spółką, której nic nie czeka. Dziś to już kolos, ale na glinianych nogach. Pewien jestem natomiast, że scenariusz wzrostowy będzie możliwy, tylko gdy sprzedam akcje, bo takie mam w życiu za**ane szczęście. Krótko mówiąc, to ode mnie zależy jaka będzie kondycja spółki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SNTVERSE -1,47% 2,68 2026-06-18 14:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.