geny tworzenia teori spiskowych identczne ale do meritum bedzie dużo żebyś coś może wkoncu coś zrozumiał kolego ......
Nawiązując do wątku
a myślałem że jaro89 to Gorzelańczyk....
myślałeś bez urazy ale myślenie jest PO ZASIEGIEM twojm kolego .
nie wiem na co jeszcze liczysz bo już wszystkim naplułeś w twarz zastraszałeś i fikałeś manipulując kursem zmieniając nicka na kazach cepr i innych........
to co robi prezes jest GENIALNE ja popieram nic się nie odzywa robi swoje i zarabia wartość spółki rośnie a kurs nikogo nie obchodzi czy jest 1 zł 2 zł albo grosze bo sam ze sobą grasz i ryzykujesz pozostałe setki akcji które na dziś są nic nie warte dla rynku .
ale przyjdzie taki czas że posprzątaja po tobie smród ja poczekam nigdzie mi się nie spieszy a gra nie robi wrażenia ba śmiać mi się z ciebe chce jaki z ciebie ynwestor masz kolego duży pakiet a mały rozum bez urazy albo z nią bez różnicy
moje zadnie na najbliższe miesiące to ustawienie cie do pionu i zachęcenie do pójścia z kwiatami do Kostrzyna z przeprosinami i wiem to na dziś że to wcześniej czy później zrobisz bo 5% nigdy nie bedziesz miał a setki napewno nie będą ładnie wyglądać w łaziece bez fugi kolego .
jak nie radzisz sobie z emocjami to po co sie za gp wziołeś przemyśl jeszcze raz pomyśl przez weekend bo prawie tuż tuż i wolne ochłoń i zacznij zamiast straszyć wszystkich trzeźwo i realnie myśleć przyjacielu
I PAMIETAJ KOLEGO WARTOSC SPOLKI BUDUJA WLASCICIELE ZARZAD I POZOSTALI AKCJONARIUSZE DO TEGO DOCHADZA WYNIKI I PERSPEKTYWY NA DZIS KOLEGO WSZYSTKO JEST NA DOBREJ DRODZE JEDYNA CZARNA OWCATO TY ALE NA KAZDEGO JEST SPOSOB .........
ciebie moze wykonczyc albo czas albo głupota i bedziesz miał pełny wgląd w papiery pozdrawiam i miłego handlu zycze