Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,34 zł , zmiana od tamtej pory: -59,58%

A co jeśli ?

Ostatnio rzuciłem konstruktywną krytykę i zostałem nazwany Trolem spadkowym mimo że UWAGA otwarcie mówię że posiadam akcje. Liczę na jakieś normalne podzielenie się opiniami na temat moich przemyśleń.
Dzisiaj przypomniałem sobie jak Zieliński mówił że Saule musi się zdecydować czy chce budować fabryki czy sprzedawać pół-produkty (Już to sprzedają za pośrednictwem Solaveni GMBH). Zakładając że ta Fabryka w Japonii to coś realnego a nie fikołek to może % jest taki mały (Bo jest mały jeśli Capex wynosi 20-30mln EUR) ponieważ będę im jednocześnie sprzedawać związki potrzebne do produkcji. Co myślicie ?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43