to jest poziom docelowy po budowie szpitala na 1-2 kwartał 2023 roku
wtedy giełdy powinny już się odradzać, inflacja spadnie, zamieszanie zimowe z brakiem gazu się skończy
teraz czas na kupowanie akcji a nie na ich sprzedaż
coraz więcej leszczyny bez akcji i forumowych trolli żebrzących o cudze akcje na tym forum, więc wybicie to tylko kwiestia czasu
patrząc na ilość akcji o przyszłość i kurs jestem spokojny. tu nawet nie trzeba wielkich pieniędzy by podnieść kurs, wystarczy marne 50-80 tys złotych i poziomy 0,3 a powyżej 0,3 to pustki w zasadzie do 1 pln
50-80 tys złotych hahaha czujecie to ? były czasy, że tyle to ja w kieszeni spodni nosiłem po wypłacie z bankomatu jak robiłem gotówkowe zakupu akcji i musiałem szybko wpłacać gotówkę w kasie biura maklerskiego bo nie było wtedy szybkich przelewów a zapisy papierowe były akurat w innym biurze maklerskim :)
no ale giełdowa amatorszczyzna pewnie nawet nie wie o czym ja mówię :D żyją czasem pokemonów, to dzieci hossy covidowej, potracili kapitał, na potworzonych grupach fejsbukowych o "typach i inwestycjach giełdowych" już o wiele spokojniej...czasem 1 post na tydzień hahaha