Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,81 zł , zmiana od tamtej pory: -21,10%

1,78 - no i doczekałem się!

tak, to ja - wykres!
wreszcie mogę wrócić na watek, bo wygrałem zakład ze znajomym (dla niezorientowanych - założyłem się w czerwcu ub. roku, że w ciągu 12 mcy kurs zleci poniżej 1,80)
no i proszę - nawet do czerwca nie musiałem czekać! ;)

wszystko, co przewidywałem - spełniło się:
- kurs spada
- chętnych na walor nie ma
- ubieranie naiwnych trwa
- starzy naganiacze pojawiają się pod nowymi nickami
- podawanie tlenu łyżeczkami pod robienie w puzon świeżego planktonu kapitałodawców trwa w najlepsze...

no i najfajniejsze - tyle tu razy aż tarzałem się ze śmiechu, gdy różne pajacyki (m.in. janek jonatan, grendo, crew) utożsamiali mnie z innymi autorami! ;)
z tego mam ubaw po kokardki! :D
a największa frajda, gdy byłem utożsamiany z kolegą nikt (pozdro i szacun, bo od ciebie najwięcej nauczyłem się 5 lat temu, jak patrzeć na datę!)
szacun i pozdro też dla kolegów kamil Tokaj oraz Sake (i kilku innych, których nicków nie pamiętam)!
mam z wami bardzo podobną ocenę daty i z przyjemnością czytałem, jak racjonalnie udowadnialiście naiwnym naganiaczom ich wtopę

no i ze zdziwieniem czytałem, jak nawet i Maxx zmienił na racjonalną i sceptyczną swą poprzednią opinię o spółce, choć onegdaj ze mną zaciekle polemizował ;)

jednoznacznie, jak bociany wracają, a data leci na południe...
http://at.biznesradar.pl/99bd965a6994e66ad9a8fccbb0703457.png

no i janek dywidendowicz - król uśredniania od 4 zeta - wciąż nawija swój makaron na uszy, jak zarabia na dywidendzie, choć NIEGDY nie umiał tego matematycznie wykazać, mimo że wielu go do tego namawiało

ale tak to już tym jankiem jest - wszędzie widział wykresa, a wykres śmieje się z jego fantazjowania spiskowego :D :D :D
(ten śmiech to specjalnie dla janka! on tak lubi te dziecinne nawiasiki...)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.