Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,18 zł , zmiana od tamtej pory: -16,52%

1,2-1,5zł! Niżej nie oddaje! UDANEGO WEEKENDU - lecę odpocząć za was:)

https://zapodaj.net/plik-DgjFfCkEXa

Wiecie co macie robić?
Wiecie, że budynek Inventiona (zdjęcie powyżej) jest wart lekko z 50 groszy na akcję?
Wiecie, że do poziomu 1 pln akcji nie wystarczy dla wszystkich a do poziomu 30 groszy to jest ilość dla 1 kupującego, 1 inwestora?
Wiecie, że do 30 gr to sam jesusCHRUST może zebrać i uśrednić bo ciągle o tym pisze?:)
Wiecie, że czas rozstrzygnięć się zbliża dużymi krokami?

Najbliższe dni musicie sobie „poradzić” beze mnie bo muszę polecieć trochę powydawać pieniędzy bo za dużo się ich w tym roku uzbierało:)

Wyjazd nie planowany ale moja kobita wynalazła jakiegoś „lasta” i 4 litery mi wczoraj truła, trzeba się czasem ugiąć tym bardziej, że argumenty miała, dobra cena i jeszcze akurat nie byłem w Portugalii:( i zaraz się idę pakować:)! Dziś dzień wielu raportów i nie mam czasu by je prześledzić dokładnie, ale pewnie jakieś okazje połapie w międzyczasie bo już z rana widzę, że będzie dziś ciekawa sesja i liczę, że „odrobię” ten wyjazd już dzisiaj ;) technik-at może ponownie wyślę ci jakąś focie specjajforju ;)

Tak więc udanego weekendu! technik-at, jesusCHRIST, Vincent pamiętajcie ABSOLUTNIE nie kupować akcji Inventionmed! Dla was te akcje są jeszcze zdecydowanie za tanie. Macie je dopiero zacząć kupować tak w okolicy 60-80 groszy bo ktoś przecież musi to bujnąć na moje poziomy 1,2-1,5 pln!

I pamiętajcie byście na swoich grillach się nie przejedli za bardzo i jeśli już to nie kupujcie jak zawsze kiełbasy najtańszej z 60% mięsa i innych kiełbasopodobnych wyrobów tylko prawdziwe gdzie mięso min 100%! Raz możecie zaszaleć !

Wracam 5 maja i by kurs był jak najniższy ! Wtedy zrobię co zrobię a następnie trochę poreklamuję na CAŁYM forum bankiera na perelkę Invention ale to …sami zabaczycie :) Dobrze wiecie, co po tym będzie się działk!

Pa misiaki, uciekam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INVENTION 1,03% 0,15 2025-10-31 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.