777777... Cierpliwości... Póki co działa wykres sektorowy w paliwa który podawałem?, co się dzieje z Lotosem i Gazownią?, jutro czas pkn? Na banki spokojnie wędkuję przy gruncie
A prawda jest taka (jak już tu ktoś napisał) że gdyby nie Trump nam du... uratował w ostatnim momencie to dobierali się już do 2150. Jeszcze parę minut i by padło by już pozbierali duże zlecenia które go pilnowały. Pierwszy test siły strefa 2180-2210. Jeśli ma być coś więcej i punkt zwrotny to jutro powinni ją przejść.
Wspominałem też kiedyś tu o wykresie w bateryjki ale go nie dawałem bo był bardziej skomplikowany, choć nadmieniałem że tam inna formacja z której bardziej energicznie wystrzeli, i co się dzieje na enei pge enr i tpe? Niestety wygląda że będą ciągli index do góry sektorowo bo kasy nie ma więc będą się mienia. To świadczy o tym że w paliwa da zarobić a potem w banki jedno do góry drugie schłodzą, a w20 banana powoli będzie się wspinał. Kasa leży gdzieś indziej niż na fiutach w20 Jedna kwestia mnie tylko martwi w ubiegłym roku od 20 września (wtedy nastąpił zwrot na TPE który przewidziałem w maju)w energia szło do góry a w20 w dół, a teraz razem miało by iść?
Carlon, retrogradacje planet, pełnie księżyca katalizatory trampka cykle 66 itd fale 77, cykle są najgorsze i długie fale ale gdy ktoś długo buduje pozycję to ok, nie chodzi o to by trafiać w punkt. A czasami najprostsze kreski działają jak w tych dwóch wykresach
Jest jeszcze 911 to był wrzesień 11 2001 (WTC), czyli 9 i 11, i krach, potem 911 dni później zamachy w Madrycie. A teraz tak Trump chce wygrać następne wybory w 2021 więc potrzebny mu deal z chinolami i do tego czasu hossa, deal zrobi tak żeby jego renegocjacja wypadała po wygranych wyborach . A teraz 911 miesięcy policzyć od daty zakończenia IIWŚ i który rok wyjdzie? 2021, proszę też uwzględnić kilka cykli i też wyjdzie 2021. A dlaczego Dax od stycznia rósł pomimo złych wskaźników?, bo tak miało być, ale nie ma myśleć już co po fakcie trza patrzeć w przyszłość
Tak sobie na spokojnie patrzę i jakoś nie widzę szału na EM. Coś czuję że dla Janków okolice wczorajszego szczytu to chyba już dużo i jednak mogą manewr wywinąć. Dolec już w okolicy zera. A czy jest się z czego cieszyć odłożenie problemu w czasie a Trumpek działa wytoczył a jak dostał kontrę to jakoś zmiękł. Coś czuję że zbyt wiele nasz byczek jutro nie pokaże. Choć życzę jak najlepiej L-kowiczą niech by co niektórzy trochę się odkuli. A mi to wszystko jedno co będzie bo BP. Choć nawet dynamiczne odbicie było by mi na rękę bo było by co grać bo potencjał do spadku się chwilowo wyhamował. Nie chcę krakać ale skóry na niedźwiedziu bym nie dzielił niby odpuścił po 16 ale odpowiedniego poziomu pilnował a byczek w końcówce dużo się cofnął. Czasem się należy stroną odpoczynek i to chyba dobre miejsce
To wszystko do kreski musi grać, a jak kreska nie pasuje to się zyski na kapitał rezerwowy zapisuje. Daninę Państwo Prawa i Sprawiedliwości otrzyma. Można też odpisy robić..., mechanizmów jest od groma
To wszystko do kreski musi grać, a jak kreska nie pasuje to się zyski na kapitał rezerwowy zapisuje. Daninę Państwo Prawa i Sprawiedliwości otrzyma. Można też odpisy robić..., mechanizmów jest od groma
Dnia 2019-05-15 o godz. 23:09 ~Pit napisał(a): > Zosiu wszystkiego najlepszego. > Moja malutka Zosia tez dziś świętuje i wiem dlaczego właśnie takie dostała imię. > Swoją drogą..., niezły czort... > > Pozdrawiam, > Pit
Dziękuję Pit , Twoja mała Zosia to z pewnością słodziak, zwłaszcza jak ma temperament :-) Pozdrawiam
Niby przypadkowe zagrania bez wyraźnego lokalnego wsparcia, ale jak kreski pociągniemy od poniedziałku taki trójkąt zniżkujący nam się zrobił, do tego na świeczkach dziennych harami wzrostowe. Teraz czekam z L na wybicie z trójkąta i potwierdzenie świeczek.
Nazwę to że jesteśmy wrażliwi na spadki na bazowych. Piszę bez emocji bo dalej BP. Dzisiejszy dzień miał być testem byczka i jak narazie oblewa on egzamin.
Ale się ktoś uparł na zdołowanie naszego grajdołka. Tak wygląda jakby ktoś wyprzedawał bez względu na okoliczności i po ile. Dalej jeszcze temat zmian w indeksie MCSI ?