Widział ktoś ostatnio Benitora ? Gdzie On się podziewa ? Patrzycie czasem na PLN ? Czy umocnienie PLN nie sugeruje że może zagraniczny kapitał coś przygotowuje ? (znaczy ruch w górę).
Arbez może i ujdzie ale plan był dobry i SL w dobrym miejscu ale koło południa jechałem do drugiej lokalizacji i wiedziałem że już nie wrócę do końca sesji i zmieniłem w ostatniej chwili na szybko podejście na ostrożne. SL przestawiłem niżej bo sytuacja była śliska i stwierdziłem że trudno najwyżej mnie okazja ominie ale jak coś mam zakończyć z symbolicznym zyskiem. Wnerwiające jest że sięgnęli akurat w punkt po niego. Jak to czasem jeden pkt. dużo znaczy.
Nie byłbym pewien że S. Banki wyciągnęły się z dołka. PLN się umacnia. Coraz śmielej pukamy w 2380 a poziome coraz słabiej chroniony. Uważam że dalej sytuacja otwarta.
w ciągu dwóch tygodni czwarty raz udało mi się wylecieć z dobrej pozycji na SL będącym co najwyżej 3 punkty od dołka sesji... Chyba muszę pewne sprawy przemyśleć :)
Nie graj bez SL.Tak bywa ,niestety.
Od siebie powiem,że zajęcie pozycji zaczynam od zerkania gdzie stop trzeba ustawić i czy moja psyche,a także kieszeń wytrzyma.
777, kiedyś (4-5 lat temu) nie grałem SL i potrafiłem "wywinąć" w plecy 70 pkt na jednej sesji. Teraz gram systemem opartym na SL i dodatkowo średnio spędzam przy komputerze jakieś 40 minut dziennie... Cholera brzmi jak w tych reklamach "Bezrobotna z Pcimia zarabia 100 tysięcy pracując 5 minut..."
U mnie dla odmiany był parę razy z rzędu zysk po 20-25 pkt w trakcie sesji,jednak na koniec miałem zero.Dlatego dzisiaj skasowałem zysk,dołączę pow 400.
lop wzrósł obrót był za niski aby większy zawodnik się odwrócił więc nic się nie zmienia nadal dwie wersje rozegrania przez większego gracza czyli zejście pod 2350 i zarobek lub jak świat go zmusi to mocne wybicie (50 ptk przynajmniej) poziomu 2429 i zarobek
Kurde, byłem poza kompem... ale bym Ski łapał na koniec na tej euforii, LOP od tygodnia wystrzelił, gdzie 3/4 sesji czarne świece więc ewidentnie grubi zbierają na spadki, pytanie czy już mają ile chcą i puszcza rynek w otchłań czy jeszcze będą zbierać. Wymarzony scenariusz jutro mocne wybicie i dobicie do ~2440-2450, a tam to tylko koszyk i pakować Ski pod kurek :D
ja podtrzymuje swoja prognązę s i tego się trzymam ale stopy mam ustawione w razie czego a powyzej 2405 zmiana na L tak według mnie to na dzisiaj wyglada