a ty znów steve2 masz jakieś kompleksy? a gdzie i na co ja naganiam?
przestań pisać bzdury o inventionie i tak samo niech troll Ta/Taaa skończy pisał kłamstwa i plucie na spółkę to NIE NAPISZĘ ANI JEDNEGO posty.
100% moich wpisów jest W KONTRZE do wpisów trolli bez akcji, kółkowiczów cwaniaczków jak ty i forumowych pieniaczy.
co rozumiesz przez pytanie "gdzie wisisz na IMM"?
dziesiątki razy pisałem o tym, że INM od czerwca 2020 gdzie kupowałem pierwsze akcje w okolicch 0,9-1,1 do czerwca 2023 gdzie sprzedawałem ostatnio większe pakiety po 32-34 dał mi zarobić tyle, że nie będą kolejny raz o tym powtarzał bo nic to nie zmieni. akcje które sprzedawałem ZAWSZE odkupowałem w podobnych ilościach. Z racji zrealizowanych sprzedaży już dawno porozliczały mi się te kupowane nawet po 1,5 zł bo takie zakupy też robilem hahahahaha i obecnie najniższe akcje mam kupione poniżej 12 groszy a najdroższe które odkupowałem nie tak dano po 0,227 ale to jakaś drobnica. Największe pakiety odbierałem pod koniec czerwca w okolicach 16-17 groszy i odkupiłem tych akcji dużo więcej niż sprzedałem po 32-34. Średnia zakupu 0,146 zł o tym też wiele razy pisałem i tak naprawdę ilość akcji którą obecnie mam można powiedzieć, że w 100% jest z SAMYCH ZYSKÓW m.in. z 59 k zł dywidendy z ORLEN którą wydałem po 31 sierpnia (wtedy była wypłata) na dokupienie akcji. Dokładnie 1 września zresztą zobacz sobie jakie w ten dzień były obroty hahahahaahahah
i tak naprawdę nie interesuje mnie czy ktoś w to wierzy czy nie wierzy bo mam to gdzieś, dla mnie to forum to takie trochę odstresowanie od prowadzenia biznesów i dodatek
I oczywiście Panowie... wypada Wam przypomnieć o Jastrzębskiej. Zobaczcie jaki ładny skok z 39,50 na 45,50. Dzisiaj jakby trochę nieśmiało, ale to wróci na 51 zobaczycie.No a potem... a potem to już będzie tylko lepiej i znów Ferrari Jastrzębskiej będzie w użyciu - obecnie ona fatyguje się do niego tylko powyżej 51. Fanatyczne wychwalanie padlin jest chybione...
No dobra, jak już tak fajnie tutaj popisaliście to powiedzcie mi jeszcze czy zbiera ktoś Jastrzębską na promocji? Ostatnio nawet była dostępna pod 40. Pytanie kieruje do takich gości jak ten który tu pisał: "oni wiedzą że mam te akcje ale mam czas poczekam". To jest jeden z tych cicho wiszących marzycieli którzy nie widzieli wykresów takich spółek jak Vistal, Bah i wiele im podobnych. Powiem po raz enty: sam nowy budynek nic nie znaczy poza dodatkowymi wydatkami. Zespół zniewieściałego Michałka jest słaby jak on sam i nie generuje żadnych przychodów co jasno pokazują wyniki. A na Jastrzębskiej przyszły wynik rysuje się bardzo optymistycznie bo koksowy powyżej 300$. Pomyślcie o tym zanim kurs po podbitce zjedzie na 0,20... i to nie będzie koniec zjazdu. Pamiętacie jak wam przepowiedziałem przy 0,8 0,3? Już dawno poprawiłem ten szacunek i od dłuższego czasu mówię wam że moja prognoza była zbyt łagodna.
To jest nieporozumienie. Sprawdź sobie ile kosztuje koksowy jednorazowe zdarzenie (danina) już za nami i co sprytniejsi pakują na promocji.Wydobycie tony 5 lat temu kosztowało 112 $ teraz zakładam że jest 200 (w co nie wierzę) a więc 100 $ zarabiają na tonie a tych ton w roku 14 milionów... to są kolejne miliardy w kasie... No kosmos! Jak tu teraz porównywać spółkę nieudacznika do tego tu.Tu jest prawdziwy bankrut - to co mają w kasie przyjedzą za rok/dwa. Ty o tym wiesz,ja o tym wiem wszyscy o tym wiedzą.Nie wiem czy zdążę sprzedać 03 po zakupie 01 dlatego wrzucę górę 20 k nic więcej.
Ty dalej swoje... Twoja konsekwencja graniczy z uporem. Już raz tak obiecywałeś (t.j. przed sondażem Morawiecki-Tusk) a JSW nie zeszło nawet poniżej 30...Coś mocno sobie ten sondaż wziąłeś do głowy i do serca. Rudawy idzie jak przecinak więc powinieneś być zrelaksowany bo dla ciebie to dobrze, ale czy ja już zawsze będę miał pod górkę i nigdy nie uda mi się kupić po 10 gr jednej i drugiej padliny? Nie mówiąc o blokadach na telefonie i komputerze... Powiem ci że mi to pisanie do szczęścia nie jest potrzebne, nie wiem kiedy mijamy mi dzień tyle mam różnorakich zajęć. Nie robiłem tego dla siebie - dość już zarobiłem na giełdzie. Pozdrawiam.
No Ty na pewno dopilnujesz żebym pamiętał o tych 12,ale na razie to nie jest kwestia niepamiętania lecz braku wiary. Twoje zapewnienia też nie przekonują - poprzednie się nie sprawdziły... A trampolina na 40 cały czas w budowie w co z kolei nie wierzą tutejsi wisielcy. To niech wiszą a w połowie lutego przekonają się o czym ja tu mówię.
I co powiecie? kto się dał tu ubrać?czekamy spokojnie na 01. I pamiętajcie że promocja na JSW jeszcze trwa mimo że nie tak atrakcyjna jak była - 38,60 też już było... Nie przegapcie tej okazji straszenie 12-tką jest niedorzeczne. Wie to On, wiem to ja, wszyscy to wiedzą... za wyjątkiem wiszących szczególnie tego który "wie że oni wiedzą że on ma"...
I tu małe sprostowanie:
przed dzisiejszym wpisem nie było 38,60 lecz 38,80(11-tego), ale wykrakałem, bo już 13 minut później zobaczyliśmy piękne 38,60...było grube tankowanie zanim uciekł nad 39.Jestem zadowolony i przygotowany na podobną akcję jutro.
Hahaha... odzyskaj kontakt z rzeczywistością...zerknij w notowania!Wiedziałem że nawet 34 nie zobaczymy.37,36 był powrót.Napisz jeszcze o tym 12, pośmiejemy się.I nie waż się dotykać inm, tam już też tylko wzrosty.
Złote tylko w części inm jak Ci tam napisałem...Tu?tylko goły beton przed przekształceniem w szalet bo lekarze tam się szkolący gdzie będą musieli wypuszczać...,nazwijmy to, osobiste treści tak?
Ale ale...wpadłem żeby skomentować wydarzenia na królowej polskich spółek.Data jest wysoka (wyniki) toteż widzimy co tam się dzieje.Czy leszcze z wysokich haków też to dostrzegli?Wiem że tak ale udają że nie... szczególnie ten który "wie że wszyscy wiedzą że ma te akcje".
No to rzeczywiście leszcze na wysokich hakach dobrze robią będąc tutaj. Następni też niech kupują... Nie wciskaj padliny bo wylądujesz za to w piekle. Macie jasny obraz kto się tu nałykał i potrzebuje frajerów żeby opchnąć.
Tak, ja wtedy kupiłem 1,2 tylko 1tys. szt.Potem oddałem 0,8. Wątpię czy ktoś kupił za to chociaż jeden zwykły kran (nie mówiąc o złotym). Ale nie o historii tu mowa lecz o tym co przed nami i żeby nie ubrało się tysiąc naiwnych którzy myślą że zarobią tak jak ja wtedy tylko dlatego że nie wiedzą że będzie można kupić 0,1 czyli tam gdzie Ty będziesz chciał odebrać od nich te akcje. Ja tego nie wiem, ale na to mi wygląda. A może będziesz brał inm, bo tam obrzydzasz?
Jeszcze ten wątek... Kompletnie was zaniedbałem w tej kwestii. Zwróćcie tam znowu oczy, bo piękne akcje mają miejsce. Spokój w spółce bo górnicy dostali podwyżkę, 1,3 mld poszło na inwestycje z zysku za 1Q.Węgiel po 230$ a koszt wydobycia 50 dolców niżej więc tyle na każdej tonie. ale tak nie zostanie bo powódź w Australii.Wyjęli tych ton ponad 3 mln.
Policzcie sobie przyszłe zyski i ile kupicie tu jak wyjdziecie po 100 tam pod koniec roku. Liczcie zakup soft 01.