Tak, miałem niechlubną i wątpliwą przyjemność z tymi typami. Straciłem jakieś 300 kPLN po tym jak zaczęli przed wypłatą środków sztuczki z weryfikacją, etc. Chcieli skubnąć mi w ramach tzw. przelewu weryfikacyjnego (normalnie przelew weryfikacyjny to 1 PLN !) kolejne 50 kPLN, ale powiedziałem "spadać" i nigdy więcej się do nich nie odezwałem. Zatem, jeśli zainwestowałeś u nich, to zapomnij o jakiejkolwiek wypłacie.
inwestowałem u nich od 29 kwietnia, jak się później okazało złapali mnie 4 dni po uruchomieniu platformy, no bo ona powstała 25 kwietnia 2024, więc po prostu dałem się jak nikt, na koncie , jak próbowałem tu zlecić wypłatę prime-vest.net user withdraw to niby jest generowana, ale wyskakiwał mi błąd, okazało się ze podejrzewali mnie o możliwość pozyskiwania i posiadania pieniędzy z nielegalnego źródła, kazali mi się uwierzytelniać, co też było kolejnym ich kłamstwem !!! 60tyś usd u nich zostawiłem, bo nie liczę tego co zarobiłem, bo to też oszustwo, masakra bo wszystko co pokazywali, robili, mówili to był scam !!! do tego oszuści mają też stronę druga coinelavate.net to dokładnie to samo, tylko sobie inną nazwę dali, no i to co w między czasie znalazłem żeby dodatkowe rzeczy przesłać do sprawy w prokurat....urze, to jeszcze mają trzecią stronę primeellavate.com reasumując, tak, niestety znany jest ten twór, no i od lat robi to co zrobił mnie, niestety pewnie i tobie jak szukasz pomocy, czy porady to możesz spokojnie zadzwonić do prawników z biura prawnego doradczego 696 -- 718 -- 446, oni mnie prowadzą sprawę w sąd..zie i prokurat....urze,, ale na pewno poradzę żebyś tym oszu..stom z prime-vest.net się nie dał i nie wierzył w ich kłamstwa !!!
Ja właśnie też jestem oszukiwana. Broker zdobył zaufanie, dofinansowalismy konto aby kupić warrant inwestycyjny tesli, niby wszystko było ok aż tu na koncie zero. Broker mówi że musimy podatek zapłacić jakieś 2300 $, i będziemy można wypłacić, zapłaciliśmy podatek i teraz dzwoni ktoś ze musimy jakaś licencje wykupić aby wypłacić pieniądze i kolejne 2500$. Nie godzę się na jakieś licencje, od tego miał być broker z UK, a ja w Pl. Co o tym myślicie?
Tak, oni wszyscy działają wg tego samego schematu. Jak już dochodzi do wypłaty, to wiedzą, że kończy im się interes i wymyślają różne opłaty, a to zabezpieczenie, a to obrót, a to dofinansowanie i tak bez końca. Trzeba po prostu zaprzestać jakichkolwiek wpłąt i sprawę zgłosić do prokuratury
hejka,
no raczej cię nie zadziwie, ale tak dash.investsolution.org to są oszuści dwie ich głowne strony to strategy-capital.online i platform.strategy-capital.org
wcześniej byli na tym dash.trust-wave.online
dużo straciłeś? mnie zrobili na ponad 60 tyś pln, plus wyciągnęli mi z konta pożyczkę 20 tyś pln, którą samo zawnioskowali a bank udzielił (tez i z bankiem właśnie sie sadze dodatkowo)
Tak, zdecydowanie dash.investsolution.org to oszuści. Jeśli u nich inwestujesz, zaprzestań tego natychmiast, bo jedyne, co Cię czeka to ciągła utrata środków, uwierz, bo sam to przechodziłem.
Jotul capital zrobili mie na 1000zl depozytu poczym środki urosły na koncie do 30 tys dolarów wypłacić nie szło a po kilku próbach straciłem dostęp do konta
Dzień dobry! Dokładnie jak pan mówi. Padłam ofiarą na początku tego roku.Nie pamiętam nazwy,do tej pory dzwonią. Telefon z Polski a akcent ukraiński,dużo rozmawiał ze mną,nawet wyczuwałam agresję gdy byłam sceptycznie nastawiona. Gdy logowalam się pieniędzy nie było,a gdy przy rozmowie z nim coś robił i pojawiały się. Nie mogłam przelać 20 dolarów które zarobiłam w ciągu dwóch dni. Dałam sobie spokój.Dalam się oszukać. Już nie wierzę w taki zarobek,tylko praca.
FinRynek i Smart Invest Studio to ci sami oszuści, uważajcie bo pod każdego klienta mają przygotowaną gadkę. Jeśli macie wątpliwości co do jakieś strony inwestycjyjnej to na YouTube jest kanał niedlascamu.pl i jest tam podany nr telefonu. Dzwońcie jeśli zostaliście oszukani bądź chcecie się upewnić co do jakiejś strony z handlowaniem
Mnie też tak porobili jak założyłem konta na 2 platformach axen I my trading na axen niby mam lokaty długo terminowe a na my trading 8 tys euro niby zarobione 30 tys euro zrobiłem wypłatę i się zaczęło AML że muszę wykonać obrót 6860 euro następne że muszę zapłacić 2800 euro za usługę brokera i na koniec zrobić Licencje za 2500 euro nie dajcie się oszusta nie odzyskacie od nich kasy tylko.prawnik i prokurator
no u mnie trwało 15 miesięcy zanim kasa zaczęła wracać, więc dłużej niż rok, ale zaczło, jestem w połowie w sumie, wiec jeszcze liczę że do marca bedą mnie ci z platformy spłacać,
trzymam kciuka, żeby i tobie poszło to szybko
Miałam z nimi problem. Krótko mówiąc zrobili mnie na szaro i straciłam wszystkie swoje oszczędności i to jeszcze za namową analityka. Długo się z tym zbierałam, najpierw nie mogłam uwierzyć że dzieje się to naprawdę, a później rozpaczliwie szukałam rozwiązania. Zgłoszenie sprawy na policje nic mi nie dało, poza usłyszeniem kilku niezbyt uprzejmych rzeczy. Na szczęście znalazłam kancelarię, która zajmuje się takimi sprawami. Mecenas która przyjęła moją sprawę cudowna. Na prawdę mi pomogła i poszło to na drogę prawną. Polecam spróbować się z nimi skontaktować, trzymaj503 numer122 i208 mam nadzieję że uda się coś zdziałać w twojej sprawię.
Pani anula odzyskać można przez kancelarje ja jestem w trakcie 3 moesiace temu oddałem sprawę do prawnika były przesłuchania namierzają kryptoportfele i konta ale co z tego wyniknie narazie jest w toku uważajcie na nich manipulują ludźmi okradają oszczędności a na koniec zaciągają kredyty
Dzień dobry
Szanowni Państwo, o kancelarii Ahora już wypowiedzi były. Również kancelaria była weryfikowana.
Jest to legalnie działający twór, zarejestrowany w roku 2018.
Prawnicy, jak również radcy prawni działający z kancelarią posiadają uprawnienia oraz są również legalnie zarejestrowani.
Zwracamy się z prośbą do osób wypowiadających się na forum, aby najpierw zapoznały się ze wszystkimi wpisami, zaś dopiero w drugiej kolejności wypowiadały się. Nie ma potrzeby siać niepewności oraz zwątpienia w tematach, które są dla wielu naprawdę ważne,
Zalecamy ostrożność przy kontakcie z wskazanym numer 5;'33/;'7^%25#8#8;'8
Powyższy namiar podany przez użytkownika Julia został zaklasyfikowany jak podejrzany i niebezpieczny.
Numer oceniony został 1 na 100 .
Ww numer zebrał dziesiątki negatywów.
Namiar o którym mowa w komentarzu dodanym przez Julię - 5;'33/;'7^%25#8#8;'8 został zaklasyfikowany jak podejrzany i niebezpieczny. Numer oceniony został 1 na 100 . Prócz zebranych negatywów, powyższe dane jak i sam komentarz pochodzą z państwa wschodniego.
Kamila ČR, Brookerka Anna Blik mě okradla na této platformě o 205tis a kamarádku o 2.5mil kde se to dá řešit? Takhle to nejde, způsobila vážné následky. Podvodnice používá český mobil 420604615448
Ja jeszcze bym dopisał takich oszustów
Trade money tech.
Backoffice
Mi niby zarobiło 850 euro na 51 transakcjach pary walutowe, krypto.
Jak chciałem wypłacic to okazało się że do wypłaty ma 29 tys zł ale żeby to wypłacić muszę zapłacic 6200 zł.ubezpieczenia gwarantującego za jak krypto spadnie to i tak dostanę 29tys dzwonili wręcz krzyczeli że muszę to zapłacic straciłem 1200 zł i cieszę się że tylko tyle 3 miesiące budowali zaufanie żeby cię dodatkowo okraść na kredyt w revolut tak podejrzewam?