inwestowałem u nich od 29 kwietnia, jak się później okazało złapali mnie 4 dni po uruchomieniu platformy, no bo ona powstała 25 kwietnia 2024, więc po prostu dałem się jak nikt, na koncie , jak próbowałem tu zlecić wypłatę prime-vest.net user withdraw to niby jest generowana, ale wyskakiwał mi błąd, okazało się ze podejrzewali mnie o możliwość pozyskiwania i posiadania pieniędzy z nielegalnego źródła, kazali mi się uwierzytelniać, co też było kolejnym ich kłamstwem !!! 60tyś usd u nich zostawiłem, bo nie liczę tego co zarobiłem, bo to też oszustwo, masakra bo wszystko co pokazywali, robili, mówili to był scam !!! do tego oszuści mają też stronę druga coinelavate.net to dokładnie to samo, tylko sobie inną nazwę dali, no i to co w między czasie znalazłem żeby dodatkowe rzeczy przesłać do sprawy w prokurat....urze, to jeszcze mają trzecią stronę primeellavate.com reasumując, tak, niestety znany jest ten twór, no i od lat robi to co zrobił mnie, niestety pewnie i tobie jak szukasz pomocy, czy porady to możesz spokojnie zadzwonić do prawników z biura prawnego doradczego 696 -- 718 -- 446, oni mnie prowadzą sprawę w sąd..zie i prokurat....urze,, ale na pewno poradzę żebyś tym oszu..stom z prime-vest.net się nie dał i nie wierzył w ich kłamstwa !!!