Niech się martwią Ci , którzy wcześniej nabywali akcje w przedziale cenowym 20 - 120 złotych , a nie ja co skupowałem akcje po 7 złotych z małym hakiem :)))
Pare tygodni temu , wystawiałem wszystkie moje akcje po 9,20 złotych , ale wtenczas na złość nie sprzedałem ani jednej akcji BOŚ - ia , po prostu miałem niesamowitego pecha , może następnym razem będę więcej szczęścia . ...
PS. Zrobiłem wtenczas mały błąd , mogłem zaraz ustawić Stop - Lossa , to miałbym na pewno sprzedane . ...
Zobaczycie może jutro , nawet mogę sprzedawać swoje akcje BOŚ - ia , oczywiście z zyskiem przynajmniej 10 - 15% , ale moja wiarygodność musi być wręcz prawdziwa . ...
PS. Akurat nie jestem pazerny na jakąkolwiek judaszowską kasiorę , ale jutro zobaczycie arkusz zleceń : ilość akcji ➕ moja własna wyznaczona cena . ... To znaczy dzisiaj , ponieważ jest 7 godz. różnicy między Polską a USA . ..
Akurat przed chwilą zrobiłem wystawienie sprzedaży akcji BOŚ - ia , oczywiście 6 tys. 593 szt. x 8,80 zł. na 1 dzień dziesiejszy do końca sesji giełdowej . ...
Sporo pisałem o Mostostalu Zabrze , a nagle ucieka mi spod nosa , chciałem jeszcze więcej dokupić tej budowlanki , ale ciągle trzymam tego BOŚ -ia w swoim portfelu inwestycyjnym . ...
PS. Jeszcze miałem wcześniej awaryjne pieniądze , to udało mi zakupić 15 tys. akcji Mostostalu Zabrze , w rzeczy mam obydwie spółki :)))
Akurat nie ukrywam , otóż w 2017 roku zarobiłem na spółkach PGE & PKO BP dokładnie 88 tys. złotych , jeszcze do tej pory nie odprowadziłem 19% podatku Belki , czyli wtenczas naliczono mi , żebym zapłacił 16 tys. złotych , teraz muszę zapłacić te 16 tys. zł. z odsetkami od 2017 roku , nawet w ogóle nie wiem , ile będę miał do zapłacenia tego podatku w Urzędzie Skarbowym w Nowym Targu ❓❓❓. ...
Wcześniej miałem nakupowanych 30 tys. akcji Mostostalu Zabrze , ale nie tak dawno zrobiono resplit tych akcji i teraz zostało mi zaledwie 15 tys. walorów MSZ , a w rzeczy samej nie straciłem jeszcze kasiory na tym papierze :)))
Jakoś ciężko mi w to uwierzyć. Kto by miał zrobić takie ssanie?Ofe nic nie kupują bo za chwilę może będą musieli wszystko sprzedawać. Akcji mało w obrocie to fakt ale sprzedać tego gniota też nie tak łatwo.
Wiem , że niebawem kurs akcji BOŚ - ia pójdzie do góry , tylko mnie martwi brak jakichkolwiek rekomendacji dla tego banku , a teraz DM mBank wydał sporo bardzo dobrych rekomendacji dla pozostałych banków . ....
Chyba zapomnieli o staruszku , najstarszym bankiem na giełdzie i tak samo bywa w życiu z ludziami w podeszłym wieku i za wszelką cenę musimy się odrodzić do lepszego wspólnego życia . ...
Czuję po kościach , że od poniedziałku będziemy mieć poważne wzrosty , bez jakichkolwiek rekomendacji biur maklerskich , analityków od siedmiu boleści , danej instytucji finansowej itp. ...