Mat,
po ile wpadlo?
tez tak mysle i
mam nadzieje ze za pare dni bedziesz tez zadowolony z tej decyzji
albo zysk albo w pysk :)))
ja na kilka dni lece odwiedzic Kazika M i wydac troszke kasy na Bond str.
wiec do srody mnie nie bedzie = pilnuj kursu, prosze :)))
Boni,
nie stresuj sie = zarabiamy i powinno byc po pachy
mamy za soba niezbedna korekte ktora wywalila niedowiarkow,
teraz uklepywanie 30+
jest pieknie i wierze ze bedzie jeszcze piekniej
teraz opor w okolicach 34,50pln chyba
jak tam reszta zalogi macie jeszcze bph
czy straciliscie wiare bo korekta byla ?
amilo sie melduje sprzedalem przed korektą wczoraj odkupilem :) i mam banana na buzi oby bylo dobrze 34 mile widziane w nastepnym tyg a pozniej przesiadka na ING tak bym to widzial szkda ze zyczenia nie zawsze sie spelniaja :(
Pytanko z innej beczki czyli prośba o wykład z wiedźmiologii.
Jeżeli obecnie (11.18) obrót na kontraktach skupia się na dwóch :
FW20H09 stan +0,27%) 1488 obrót 124 xxx xxx
i FW20H09 (taka sama nazwa?) stan -0,95% 1462 obrót 232 xxx xxx ,
to znaczy, że możemy być świadkiem zwalania wigu 20 do poziomu 1462, bo w tej drugiej pozycji jest znacznie większy obrót?
wydaje mi sie ze ciezko o konkretna odpowiedz, z wiedzmami jak pokazuje historia bywa nieobliczalnie, ale przeczuwam, ze dzisiaj duzej zwalki nie bedzie. na pewno bedzie wzmozony ruch na koncowce notowan i tyle.
Siemka chłopaki. Siedzę twardo na papierze, zwieracze trzymają:))) Zastanawiam się nad S/L na poziomie 30,80 na wypadek zmiany rozkłady jazdy.. Teoretycznie do 33 droga wolna, choć Bidi jakąs tam przeszkadzajkę wypatrzył
kgh, w weekend co wysmaruję o BSK jaki wykresik, krechy itp., na razie kisicie się na dołku z października 2001 ;)
i uaktualnię wykres z bph - tu jedna przeszkadzajka ciągle hamuje ;)
ja siadłem na papier przy 30.00 i nie mam zamiaru sprzedać... jeżeli dzisiaj nie dojdzie do 31.50 i nie będzie się utrzymywać przez jakiś czas to czekam nawet do poniedziałku...
w końcu 400szt, po 30.00 to też nie mało :)))))
resztę wpakowałem już BSK i też jest nerwowa atmosfera... ale ogólnie trzymając się zasad ~kgh nie ma już takiego mocnego trzymania zwieraczy. W momencie jak wszystko nabiera formy a nie robi się tego chaotycznie to już nawet nerwom lżej :)))))
jest też 400szt. PKO BP które stoi w miejscu. Zastanawiam się czy tego nie popchnąć i w BSK nie wejść grubiej :))))))
a na BSK ktos z ukrytego ladnie na S po 200akcji doklada
probuje dusic popyt = robi sie coraz ciekawiej :)))
komus zalezy zeby nie roslo jeszcze za wysoko
popyt wzrasta :)))
zazdroszczę Panowie. ja nie wsiadłem i szkoda - teraz czekam az Wasz pociąg przejedzie przeszkody z wykresów BIDIEGO i wtedy się zastanowię czy nie dokończyć z Wami podróży do stacji 40...;-)
za to całkiem sympatycznie jedzie mi się na BSK - stacje migają za oknem i na żadnej się nie zatrzymuję. Myślałem że to pośpiech, ale chyba muszę dopłacić za bilet do Euro City ;-))
z tym dokupowaniem to ostrożnie... to że mamy taki skok na porannym fix'ingu nie świadczy zaraz o trendzie na cały tydzień... przejechał się ktoś już w zeszłym tygodniu na BPH po.30.50 i teraz czeka... a szczęście że była akumulacja.
ja tam realizuję zyski dzisiaj na swoim <6.5% i piję łiskacza z kolą wieczorkiem :)))))