Unified to oszuści! trzymaj się od nich z daleka. okradną cie i nawet nie bedziesz wiedział kiedy to się stało, ludzie potracili po dziesiątki tysięcy euro
Witam wszystkich zapraszam do kanału na telegramie „CPT kopalnia kryptowaluty Chia” jest tam link do Kangi dzieki któremu możecie wsiąść udział w rundzie 1 zakupu tokena . Pozdrawiam
przeciwko nim mam sprawę prowadzoną przez Ahora z Gdańska, zadzwoń i zobacz czy mogą coś dla ciebie zrobić w sprawie therealrealo.cc. kurczę, 28 tysięcy to sporo utopiłaś, przykro mi :/
therealrealo.cc to jest to samo co thehutou.com i bostonconsultino.net no ki oczywiscie harrodsax.com
weź prawnika, opisz wszystko co się stało jak się stało i zgłaszajcie do prokuratury, 10 tysi nie chodzi drogą, a przynajmniej odzyskasz kasę !! nie daj im się ! no i to nie twoja wina, pamiętaj!!
The Inwestycja albo theinwestycja.com - co z nimi? na razie w necie wszędzie zaje** biste komentarze, nikt nic nie zgłasza. chcesz coś wiedzieć, czy chcesz coś przekazać? * na pewno trzeba zwrócić uwagę na to, że na temat tej "firmy", nie ma nic, prócz pozytywnych komentarzy. Nie ma danych rejestrowych, nie ma danych z nadanymi uprawnieniami. Na stronie, również nie ma żadnych dokumentów, jak również żadnych zapisów umownych, nie ma samej umowy. --- to pozostawia sporo miejsca na mataczenie
Ja też inwestuje w tej firmie.ciagle wpadam w kłopoty i muszę niby się ratować wpłacając kolejne pieniądze.Nieprawda że komentarze są pozytywne- poczytaj.Wydzwaniaja bez przerwy z numerów z przekierowaniem więc nie można nic odpowiedzieć.Ja w to weszlam tylko dlatego ,że na jakieś amerykańskiej czy angielskiej,stronie znalazłem wpis że oni inwestują w USA i Polsce.Wydzwania do mnie facet z ruskim akcentem a po pierwszej wysyłce bank zablokował mi konto.
mnie okradli na 28ooozł, nie wiem jak u ciebie, ale dla mnie to masa kasy, z czego 1/4 to pożyczka bo mi brakowało, a obiecywali z theinwestycja.com że oddam w tydzień i będą mógł od pożyczki odstąpić, no okazało się że pożyczkę będę spłacać w ratach z odsetkami i z jej kosztem, bo nie oddali nic, a chcieli jeszcze więcej, pozniej chcieli podatek 19% od wszystkiego co było na koncie, choć chciałem jedynie 3 tysiące usd wypłacić, ale podobno zlecić wypłatę mogli tylko całości, jak nie miałem pieniedzy na caly podatek to stwierdzili pozniej, to juz zeby wyciągnąc ode mnie cokolwiek, że mogę wpłacić mniej z tej kwoty, no i tu jak mi to zaproponowali, to już czerwona lampeczka mi się włączyła, podatek ale w mniejszej kwocie i na konto księgowej?? no nie, nie !! na tym poprzestałem z nimi rozmowy. reszta to już sam pewnie wszystko wiesz. theinwestycja.com to po prostu oszuści
swoją drogą, jeśli potrzebujesz pomocy, to zgłoś się do kancelarii o której parę osób w tym forum już pisało, mowa o ahora z trójmiasta, sam mam u nich sprawę zgłoszoną, prócz mnie przynajmniej kilkanaście innych osób też z końca lutego ma sprawę zgłoszoną
Dnia 2024-04-08 o godz. 09:10 ~andziuk napisał(a): > swoją drogą, jeśli potrzebujesz pomocy, to zgłoś się do kancelarii o której parę osób w tym forum już pisało, mowa o ahora z trójmiasta, sam mam u nich sprawę zgłoszoną, prócz mnie przynajmniej kilkanaście innych osób też z końca lutego ma sprawę zgłoszoną
mecenas z tej kancelarii pomogła mi w mojej sprawie, kiedy zostałem oszukany przez user.desc-account.org, teraz czekam co zadecyduje prokuratura. jeśli ktoś potrzebuje numer to podaje: 722-359-640.
jasne że tak, jak masz dowody na to że zostałeś oszukany, masz potwierdzenia że wysyłałeś pieniądze i do kogo, do tego masz prawnika któremu będzie się chciało pracować, to zdecydowanie tak
zbierz dowody, porób screnszoty, nagraj rozmowy z oszustami, powyciągaj z banku co się da, porób kopie reklamacji jak składałeś, może pobierz od operatora wyciąg z połączeń, znajdź prawników, niech wszystko sprawdzą i w twoim imieniu zaczną działać, jak przyszłoby jakieś bzdurne umorzenie to też będą mieli prawo się odwołać i złożyć na nie zażalenie, po to są, i działaj, działaj bo warto
Ja właśnie jestem w trakcie weryfikacji. Pan że wschodnim akcencie z imieniem Leon wzbudził u mnie brak zaufania. Informacji brak, na stronie KNF również brak informacji
mnie się udało, a w sumie nie mnie, a prawnikom i prokuraturze. zabezpieczyli konta bankowe, w moim wypadku trzy różne, na które składałem przelewy, te które "mój analityk" mi wskazał do płatności uwierzytelnienia i podatku, w grudniu 23 dostałem jeden przelew zwrotny, to było prawie 11tyś pln, a w lutym z pozostałych dwóch kont resztę. tyle że to było jakieś póki co 20% z całej mojej straty
ja odzyskałem część, mnie się udało, a w sumie nie mnie, a prawnikom i prokuraturze. zabezpieczyli konta bankowe, w moim wypadku trzy różne, na które składałem przelewy, te które "mój analityk" mi wskazał do płatności uwierzytelnienia i podatku, w grudniu 23 dostałem jeden przelew zwrotny, to było prawie 11tyś pln, a w lutym z pozostałych dwóch kont resztę. tyle że to było jakieś póki co 20% z całej mojej straty
Lida, nie czekaj aż się dowiesz czy dax to oszuści, to już jest sprawdzone, to już jest zweryfikowane.
To jest niestety zorganizowana grupa !! Każdy kto miał z nimi do czynienia to ci to potwierdzi.
Na forum jest namiar na biuro prawne trójmiejskie, oni kilka lat prowadzą sprawy przeciwko daxowi
więc po prostu zgłoś się, dowiedź się co zrobić żeby jak najmniej strat zaliczyć, może będą mogli też tobie wstanie pomoc ich jeden z kontaktów696xx718xx446
Wobec zorganizowanej grupy znajdującej się pod domeną theinwestycja.com toczą się aktywnie postępowania karnego w prokuraturach na terenie Polski. Zalecamy zgłoszenie swojej szkody przez adwokatów, bądź radców prawnych zawiadomienia oraz rozpoczęcia przewodu prawnego. Grupa dokonuje również czynności przestępczych związanych z kradzieżą tożsamości i wykorzystywania jej w celach przestępczych.
Wobec zorganizowanej grupy znajdującej się pod domeną theinwestycja.com toczą się aktywnie postępowania karnego w prokuraturach na terenie Polski. Zalecamy zgłoszenie swojej szkody przez adwokatów, bądź radców prawnych zawiadomienia oraz rozpoczęcia przewodu prawnego. Grupa dokonuje również czynności przestępczych związanych z kradzieżą tożsamości i wykorzystywania jej w celach przestępczych.
Powstała właśnie GRUPA WSPARCIA DLA OSÓB OSZUKANYCH PRZEZ BROKERÓW. Grupa dostępna na facebooku. Nazwa grupy: OSZUSTWA - KRYPTOWALUTY, BROKER, INWESTYCJE - GRUPA WSPARCIA
To miejsce do dyskusji dla wszystkich oszukanych przez fałszywe platformy inwestycyjne...