• Re: @wykres Autor: ~wykres [78.28.36.*]
    Dnia 2018-10-22 o godz. 11:38 ~mul_roboczy napisał(a):
    > Wykres znów mnie straszysz ? Nie wykorzystywałem i nie przetwarzałem twoich danych osobowych bo ich nie mam i dostępu do nich nie posiadam. Informacje podane w wątku były już przez innego użytkownika zamieszczone tutaj dwa dni wcześniej. Przypuszczam, że mogłem urazić czyjąś dumę za co przepraszam, bo nie miałem takich zamiarów a ty niejednokrotnie się i tak z tego naśmiewałeś.
    > > Tak jak Fox powiedział tu nie będzie wygranych albo przegranych a chodzi wg mnie o urażoną pańską dumę.
    > > W stosunku do innych pan jednak pozwala sobie na wycieczki osobiste i tam nie widzi już swojej winy ?
    > > Co do pańskich manipulacji fakty są oczywiste i łatwe do udowodnienia a to jedyny zarzut jaki w stosunku do ciebie w tej chwili i jak na razie tylko w tym poście wystosowałem.

nie straszę - uprzedziłem, co będzie, a teraz realizuję

wiesz, co masz zrobić, jak chcesz zamknąć sprawę, ja zaś ruszam na kolejne konsultacje i do kolejnych urzędów
  • Re: @wykres Autor: ~wykres [78.28.36.*]
    mułek,
    myślałem, ze wciąż cieszysz się z zabawy, którą zainicjowałeś i chcesz informowany na bieżąco

ale skoro teraz nagle uważasz, ze cię straszę (o kiedy nagle i czym czujesz sie zastraszony? podaniem podstaw prawnych do tego co zrobiłeś?), to już nie będę cie informował, co, gdzie i z kim działam oraz jak wyglada bieżąca sytuacja w twej sprawie...

wszystko już wiesz własciwie, na czym stoisz, z kim piszesz i jakie prawdopodobne atrakcje cię czekają, które sam sobie zafundowałes...
  • Re: @wykres Autor: ~pi0Tr [185.15.1.*]
    odświeżam wątek dla przypomnienia sytuacji z przed kilku miesięcy
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.