• Re: Opinie o Souvre Autor: ~Mp [83.10.126.*]
    Dlaczego ? Proszw o opinie
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Matka [193.34.53.*]
    Dają.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Tyg [109.125.245.*]
    Rezultatów brak a ceny ogromne , każdy w tej piramidzie musi zarobić
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Szukający [188.146.32.*]
    Po pierwsze widać że wgl nie wiesz jakie są ceny po drugie wszędzie mamy piramidy finansowe powiewał jak ludzie nie będą wpłacali do hipermarketu na B to ludzie w nim pracujący i cała firma też nie zarobi więc to jest piramida finansowa bez wpłat innych upadnie , pozdrawiam
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Qitya [193.106.209.*]
    Nie moge naprawde nie rozumiesz zasady dzialania piramidy finansowej?
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Alicja [31.0.68.*]
    Co za bzdury,no chyba ze dla ciebie 25 zl to kosmos !!!
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~piter88141 [5.173.255.*]
    A prubowaleś chociaż? My jesteśmy bardzo zadowoleni z chemii i z perfum. Także najpierw sprubój, potem opisz...
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Kasia [213.113.125.*]
    Naucz się ortografii.
    A kupowałeś wgl te produkty? Testowałeś? Jak nie to się nie wypowiadaj i nie rób ludziom wody z mózgu, natomiast cena nie jest taka wysoka jak na chemię niemiecką.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Kate [91.231.24.*]
    I wsadzić conajmniej 300 zł na początek żeby wogole zacząć. Mówienie że to się zwróci to jest porażka.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Młody [89.98.104.*]
    Sprawdz ile splacajac kredyt.. Oddajesz odsetek
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Paweł [37.249.243.*]
    Dziwne masz informacje. Nie wiem skąd Ci się te 300zł wzięło. Ja rejestrując się w firmie mogłem wejść na pakiet startowy za 39zł. Ale ponieważ firma jest pewna a ja wiem po co tu zacząłem, wybrałem pakiet za 1000zł. I tak jak mi lider obiecał. Odrobiliśmy to w niecałe 2 miesiące. A teraz tylko zarabiam. Jeżeli ktoś pisze, że branża MLM to zbyt duże ryzyko albo że zbyt wiele można stracić to ja już sam nie wiem czy mam się z tego śmiać czy płakać.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~OG [31.60.0.*]
    Taa.... Ciężko pracować czyli non stop dzwonić do ludzi żeby się z tobą spotkali aby im przedstawić plan biznesowy i do Ciebie dołączyli. Oczywiście nie mówisz im po co mają się z Tobą spotkać bo odrazu by odmówili i wykręcili. Obdzwonisz wszystkich znajomych nikt nie dołączy do biznesu to zaczynasz zaczepiać ludzi w galeriach handlowych... Biznes marzeń. Oczywiście są tacy, którzy uważają że to super, więc spróbuj może się spodoba
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Almondos0 [94.254.167.*]
    Produkty, które mają w swojej ofercie są bardzo zbliżone do innych produktów w firmach o podobnym profilu, a działających w marketingu społecznościowym. Tak właśnie myślałem interesując się tym biznesem. Niestety (a w sumie to stety) - w Souvre sprawa wygląda inaczej. Nie znam drugiej firmy działającej w ramach MLM, która tak szybko reaguje na wymagania rynku.
    Dla zainteresowanych polecam poczytać http://www.networkmagazyn.pl/souvre_internationale_nowy_polski_mlm. Widzę jeszcze ogromny potencjał w tym projekcie. Jeśli macie pytania to piszcie! Pzdr
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~AniaBalicka [94.254.167.*]
    Zainteresowanym tematem tej firmy polecam poczytać wpisy na innym forum: http://forum.gazeta.pl/forum/w,16274,161944438,161944438,Fajny_pomysl_na_biznes_z_Souvre.html ZObaczcie czy warto. Ja sama działama i jestem zadowolona
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~he [89.22.210.*]
    to jest mydlenie oczu, sam mam znajomych, którzy poświęcają temu całe dnie, bawią się z tym ok. 3 lat, znają wszystkich dyrektorów, jeżdżą na meetingi, szkolenia. Co więcej, robią szkolenia cały czas, rekrutują ludzi i gówno mają dalej. Samochód to Ty zobaczysz na spotkaniu jak dyrektor przyjedzie, nic więcej, To dla takich nastolatków, którzy nie wiedzą co z sobą zrobić..
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Partner22 [94.254.161.*]
    Myślę, że nie ma co generalizować jeśli chodzi o firmy z branży marketingu społecznościowego. Jeśli Pani/Pan może napisać w jakie firmie funkcjonują ci znajomi to ułatwiłoby rozwikłanie zagadki :) Na 100% nie jest to Souvre, ponieważ ta firma nie działa jeszcze 3 lata na rynku hehe ;) Nie ukrywam, że sam działam w tej firmie i prawdą jest to, że pierwszy okres był dla mnie trudny i często wątpiłem w sens robienia marketingu. Na szczęście ja trafiłem pod skrzydła świetnego lidera, który pomógł mi ogarnąć swoje plany i je nieco urzeczywistnić. Jasne, że samochodu nikt nie dostanie po 6 m-cach pracy, ale czy w pracy na etacie również dostajesz samochód po przepracowaniu poł roku? No chyba, że jako kurier :) Wychodzę z założenia, że warto spróbować swoich sił, ale też nikogo do tego nie zmuszam - nie w tym rzecz. Sam marketing łączę z pracą na etacie i głównie dzięki tej pracy zyskałem pierwszy odbiorców produktów i fajnie rozbudowuję wachlarz zadowolonych odbiorców, którzy sami też rejestrują inne osoby i temat się rozwija. Zawsze każdemu powtarzam, że tutaj niestety trzeba się ZAANGAŻOWAĆ - to niektórych odstrasza bo chcieliby dostać kasę za darmow i być rentierami w wieku 21 lat. Praca i zaangażowanie przynoszą fajne efekty, polecam. W razie pytań chętnie odpowiem.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~xxx [193.218.178.*]
    Dnia 2017-09-04 o godz. 10:40 ~Partner22 napisał(a):
    > Myślę, że nie ma co generalizować jeśli chodzi o firmy z branży marketingu społecznościowego. Jeśli Pani/Pan może napisać w jakie firmie funkcjonują ci znajomi to ułatwiłoby rozwikłanie zagadki :) Na 100% nie jest to Souvre, ponieważ ta firma nie działa jeszcze 3 lata na rynku hehe ;) Nie ukrywam, że sam działam w tej firmie i prawdą jest to, że pierwszy okres był dla mnie trudny i często wątpiłem w sens robienia marketingu. Na szczęście ja trafiłem pod skrzydła świetnego lidera, który pomógł mi ogarnąć swoje plany i je nieco urzeczywistnić. Jasne, że samochodu nikt nie dostanie po 6 m-cach pracy, ale czy w pracy na etacie również dostajesz samochód po przepracowaniu poł roku? No chyba, że jako kurier :) Wychodzę z założenia, że warto spróbować swoich sił, ale też nikogo do tego nie zmuszam - nie w tym rzecz. Sam marketing łączę z pracą na etacie i głównie dzięki tej pracy zyskałem pierwszy odbiorców produktów i fajnie rozbudowuję wachlarz zadowolonych odbiorców, którzy sami też rejestrują inne osoby i temat się rozwija. Zawsze każdemu powtarzam, że tutaj niestety trzeba się ZAANGAŻOWAĆ - to niektórych odstrasza bo chcieliby dostać kasę za darmow i być rentierami w wieku 21 lat. Praca i zaangażowanie przynoszą fajne efekty, polecam. W razie pytań chętnie odpowiem.

SAMOCHODY z SAVRE .np. JAGUARY XF --to po prostu wypożyczenie krótkoterminowe na 1- rok i to wszystko - pokazując jakimi autami się jeździ trzeba kreować wizerunek/ udawać iż to MEGA WSPANIAŁA odnosząca sukcesy firma .a to po prostu piramida handlowa wykorzystująca fakt iż każdy ma szanse na rzekomego własnego JAGUARA .he he he .oczywiście ktoś na kogoś tyra a ktoś zarabia pieniądze .wykłady robią odpłatnie czyli nie szkolą za darmo ( już na tym etapie zarabiają ) , potencjalnie wierzący w sukces zarobków dzięki Sauvre idzie na spotkanie za które płaci, niby czemu ma płacić za to iż informują go o ewentualnie wykonywanych w przyszłości obowiązkach pracy - no bo to przecież obowiązki/system pracy /system zarabiania w przyszłości - to nie kurs!!!!! za który się bierze pieniądze .oni już na tym etapie zarabiają TY żyj nadzieją na sukces !! oczywiście wytrwali zarabiają ale …...podliczcie godziny i zobaczycie ile wam wychodzi stawka godzinowa …...fakt szansa jest zawsze ze osiągniecie jakiś tam "LEVEL" .he he ……….i po to sa te auta -POKUSA !!!! ,POKUSA !!!!.MAM JAUARA !!! he he he - POŻYCZONEGO ! NIE JEGO !!!...…………..SUKCES NIESAMOWITY !!!
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Wanda [89.64.1.*]
    Po co pisać nieprawdę?
    Szkolenia są bezpłatne online.
    Jestem w tej firmie i jestem bardzo zadowolona ☺ Polecam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.82.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Qwerty1234 [87.248.94.*]
    Tylko szkoda że firma jest od kwietnia 2016 roku więc nie ma opcji że działają tam 3 lata
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Joanna [188.147.103.*]
    He he brawo ty odrazu widać ze przedmówca kręci
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Pracowity [77.45.80.*]
    Szkoda, że firma działa dopiero od kwietnia 2016 roku a ty znasz kogoś kto tam pracuje 3 lata. Jeśli ktoś sam niczego nie osiągnął to niech nie okłamuje innych i niech nie robi antyreklamy solidnej firmie.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~adam99999 [94.254.179.*]
    Jeżeli z tego nie mają kokosów to znaczy że źle robią, bo sam w tym działam i wszystko jest w jak najlepszym porządku
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Jj [94.254.129.*]
    "Zajmują się tym od 3 lat", a firma na rynku jest od dwoch
    Widać że nie mówimy o tej firmie, ponieważ w roku którym ty opublikowałeś ten komentarz to 2017 firma działała w tedy ok 1,5 roku więc nwm dlaczego mówisz o 3 latach widać że kolejny który wgl nie wie o czym mówi tylko po to aby narobić zamieszania i ludzi wprowadzić w błąd
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Ziomek238 [94.254.164.*]
    No witam... firma daje dobre możliwości rozwoju, i nikt ci tu nie obiecuje złotych gór. Faktem jest jednak to, że dają fajne benefity związane z funkcjonowanie u nich i realizowaniem ich założeń w programach motywacyjnych. Znam 3 osoby, które u nich pracują i sobie chwalą. Ma ktoś jakieś ciekawe spostrzeżenia / obserwacje?

• Re: Opinie o Souvre Autor: ~EmelemowyMiszcz [94.254.164.*]
    A co wy tam wiecie o biznesie. ja w souvre nie jestem i nie wiem czy kiedyś się do nich przekonam. produkty niby mają kolorowe, ładne i skuteczne, ale ja tam wolę inne niż souvre internationale. Nie będę wymieniał z nazwy bo mi zarzucicie.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Niewiemnieznamsię [83.4.182.*]
    To jest Souvre Internatonale
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Dominika [193.150.77.*]
    Zawsze warto spróbować! Souvre to dynamicznie rozwijająca się firma. Dowodem na to są między innymi nagrody jakie otrzymuje.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Ja [37.248.163.*]
    Nagrodami rachunków nie opłacisz. Co to za praca bez umowy i stałego dochodu. Praca dla studencików którzy nie wiedzą co z czasem zrobić. Nie mówiąc już o braku opłacanych składek zdrowotnych itd.
    Co to za perspektywa na życie ? Żadna..
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Ania [62.182.145.*]
    Brawo, Brawo, Brawo! Dzięki za ten komentarz, tego mi brakowało :)
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Ania [62.182.145.*]
    Brawo, Brawo, Brawo! Tego mądrego komentarza mi brakowało :)
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~karlos234 [195.225.69.*]
    Praca bez umowy. Co ty pierdzielisz. Każdy niżej ma zleceniówkę jak chce a jak ktos chce konkretne progi przekroczyc to działalnośc zakłąda i ma wszystko na fakturach. Jedna z lepszych firm w jakich byłem.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Gosc [94.254.136.*]
    Piszesz: bylem. Tzn.ze juz nie jestes?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [2.223.8.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Mar [77.45.32.*]
    Witaj to wolisz pracować 3x40 i nic z tego nie mieć. Dlaczego 3x40? Otóż 3 zmiany 1700 zł 40 godzin w tygodniu przez 40 lat a emerytury jak będą to 40% z tego dostaniesz jaka przyszłość widzisz w etacie ? Ja żadnej
    Dokładnie niestety ludzie wolą na etacie siedzieć a potem narzekają na zbyt niską emeryturę i chcą podwyżki ciekawe za co? Zamiast krytykować sprawdzaj i dąż do celu a napewno go osiągniesz
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Kasia [94.172.33.*]
    Ja tam uważam że pomysł na zarabianie przez internet to super sprawa. Można poznać bardzo fajnych i zaangażowanych ludzi, którzy lubią i potrafią pracować w zespole. A co do produktów, to są poprostu są poprostu extra
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Wanda [89.64.0.*]
    Na odpowiednim poziomie zakładasz działalność gospodarczą i płacisz ZUS. Jak każdy kto prowadzi biznes.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~JB [89.98.104.*]
    Nie dostaniesz umowy puki nie osiągniesz progu zarobku 500zł
    Właśnie to jest problem w polskiej mentalności że nauczyli nas w szkole nie jak zostać bogatym tylko jak pracować na etacie za śmieszne 3.5k w bo nie wiemy jak usamodzielnić się i nie liczyć na to że siedząc w pracy i tak dostaniemy wypłatę nic nie robiąc albo robiąc tylko tyle żeby nie było że cały czas siedzisz. Ludzie niestety nasz system funkcjonowania jest upośledzony, pozdrawiam
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Kasia [193.150.77.*]
    Odpowiednia motywacji przynosi niebywałe efekty!
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Michałek17 [94.254.165.*]
    Motywacja w biznesie to nie wszystko. Ważne są też dobre produkty, a tych w Souvre nie brakuje. Sam korzystam i promuje wśró znajomych - są zadowoleni z Souvre

Po redakcji na ten komentarz można stwierdzić że większość polskiego społeczeństwa woli siedzieć na etacie i narzekać do końca życia no cóż
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Bogusia [193.150.77.*]
    Miałam przyjemność uczestniczyć w konferencji. Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy, którą posiadają osoby zarządzające firmą. Dzięki nim firma Souvre ma możliwość stać się marką na skalę światową.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Michaligooos [94.254.162.*]
    Rozwój, rozwój, rozwój. Jeśli szukasz miejsca które będzie: inspirowało, napędzało, pozwalało rozwijać swoje umiejetności biznesowe, podnosiło Twoje kwalifikacje i podwyższało stopień komunikatywności to dobrze trafiłeś jeśli wchodzisz w temat "Souvre". Souvre Internationale od niespełna 1,5 roku działalności wychodzi na bardzo fajną pozycję jeśl ichodzi o polski rynek marketingu społecznościowego. Ludzie z wizą i pasją, którzy zarządzają firmą stanowią mega podstawę do rozwoju wszystkich Partnerów. Polecam Souvre

• Re: Opinie o Souvre Autor: ~natalia8907 [37.47.95.*]
    Michałku wyjaśnij w takim bądź razie w czym tkwi sekret fenomenu Souvre? Jestembardzo ciekawa... I jak wygląda kwestia podatków itp... Aha skoro mamy produkt w cenie w katalogu za np 139/zł ale ty masz zniżke to jak masz tą różnicę opodatkowaną w Souvre? I jak budujesz własny biznes jak nie należysz do zarządu?
    Bardzo proszę o odpowiedź. Bo sama się nad współpracą zastanawiam bo Souvre odbiera sporo nagród itp aha i to nie jest piramida a co
    Opodatkowaniem odrazu zajmuje się firma przed dostarczeniem klientowi produktu widać że kolejna osoba wgl nie poznała działania firmy, jeszcze nie widziałem firmy ktoś tak dużo załatwia za partnera/pracownika
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Natalia123 [176.63.7.*]
    Synku do zarzadu nie należysz