Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: Opinie o Souvre

Myślę, że nie ma co generalizować jeśli chodzi o firmy z branży marketingu społecznościowego. Jeśli Pani/Pan może napisać w jakie firmie funkcjonują ci znajomi to ułatwiłoby rozwikłanie zagadki :) Na 100% nie jest to Souvre, ponieważ ta firma nie działa jeszcze 3 lata na rynku hehe ;) Nie ukrywam, że sam działam w tej firmie i prawdą jest to, że pierwszy okres był dla mnie trudny i często wątpiłem w sens robienia marketingu. Na szczęście ja trafiłem pod skrzydła świetnego lidera, który pomógł mi ogarnąć swoje plany i je nieco urzeczywistnić. Jasne, że samochodu nikt nie dostanie po 6 m-cach pracy, ale czy w pracy na etacie również dostajesz samochód po przepracowaniu poł roku? No chyba, że jako kurier :) Wychodzę z założenia, że warto spróbować swoich sił, ale też nikogo do tego nie zmuszam - nie w tym rzecz. Sam marketing łączę z pracą na etacie i głównie dzięki tej pracy zyskałem pierwszy odbiorców produktów i fajnie rozbudowuję wachlarz zadowolonych odbiorców, którzy sami też rejestrują inne osoby i temat się rozwija. Zawsze każdemu powtarzam, że tutaj niestety trzeba się ZAANGAŻOWAĆ - to niektórych odstrasza bo chcieliby dostać kasę za darmow i być rentierami w wieku 21 lat. Praca i zaangażowanie przynoszą fajne efekty, polecam. W razie pytań chętnie odpowiem.