A co ma byc. Zamierzane wejscie na GPW. Mowi sie ogolnie o rozwoju spolki. Dla mnie on bedzie wtedy gdy Lokaty Budowlane kupia sprzet, zatrudnia wiekszy sztab fachowcow i beda budowac 2 3 obiekjty jednoczesnie....
Wydaje, ze zaczyna sięcoś dziać w spółce... chodzi o kurs!!
Może i nowa emisja rozbuja kursik, a jak by jeszcze był z PP dla dotychczasowych akcjonariuszy to wogóle byłoby super!!!!!!
Wystarczy popatrzeć na Victorie... tam teżjest emisja dla wszystkich z PP!!!!!!!!
Ta spółka jest jedyna w soim rodzaju na całym NC!!!!!!
Niebawem INFA o sprzedaży obiektu w Święcicach.... jak siępokaże to od razu winda będzie na 5 pln!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto myśli ten kupuje!!!!!!!!!!!!
Dnia 2010-12-03 o godz. 09:27 ~kierunek 3 pln!!!!!! napisał(a):
> Okazja na 1,18 pln!!!!
Sam bym zebrał!!!!!!!!!!!!!!
> Atrakcja!!!!!!!!!!!!!!!
Brać!!!!!!!!
swoje bedziesz kupował???
Jakie moje?????
Ja nie sprzedaje i nie zamierzam sprzedawaćpo tej cenie!!!!
mnie intersuje 5 pln!!!
I po tyle będzie na początku 2011 roku.... po sprzedaży Święcic i wejściu na główny parkiet GPW!!
Dnia 2010-12-03 o godz. 09:36 ~w górę!! napisał(a):
> Jakie moje?????
Ja nie sprzedaje i nie zamierzam
> sprzedawaćpo tej cenie!!!!
mnie intersuje 5 pln!!!
I po
> tyle będzie na początku 2011 roku.... po sprzedaży Święcic
> i wejściu na główny parkiet GPW!!
po tyle to nie będą ale 2,5 ?
Czekaj cierpliwie, grubsi ludzie po kolkadziesiat kilo akcji juz sie obrzarli. Zbieraj puki tanio 1,12 jak teraz to jest dul kanalu wzrostowego w ktorym znajduje sie spolka wiec idealna okazja do kupna.
Od jakiegos czasu papier byl sukcesywnie zbierany tylko ludzie to przegapili. Mozna bylo juz troche zarobic bo mowilem od 90 gr ze na tej spolce bedzie mozna zarobic i mowie dalej. 30 procent juz jest bo kto chcial wyjsc po 1,20 to to zrobil. Najblizsze infa ktore pojawia sie w najblizszym polroczu zawioza ten papierek na minimum 1,80, ale optymistycznym celem dla mnie na ten czas jest 2,60 za akcje. Idealnie jest tu kontynuowana sytuacja z MER
Dzis najprawdopodobniej raporcik za listopad, i bycmoze cos ciekawego.
Spolka bedzie miala
40 mln hotel
10 mln dzialki
do tego sprzet itp
a wiec wartosc ksiegowa w okolicy 55-60mln zl co daje nam jakies 1,30 -1,40 na akcje
Czyli kurs po zakonczeniu budowy w swiecicach zawedruje na 2zl minimum:0
Dziwi mnie,. że taka spółka z silnymi fundamentami, budujaca realnie w rzeczywistości z duzymi planami na przyszłość jest wyceniania tak nisko!!!!
W przyszłym roku debiut na głównym parkiecie zaowacuje 2 z przodu, a jka do tego dojdzie sprzedaż Święcic, to mamy 3... 5 pln!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na wykresie widoczna budowa fotrmacji glowy i ramion. Robimy wlasnie prawe ramie, co zapowiada silne ruchy w gore. Warto odkupic teraz akcje Lokat Budowlanych