• Re: FASING-----------kierunek 45,00 Autor: ~kk [79.185.189.*]
    Zauważyłem,że siedzisz przy komputerze.Akcje moja (te co ma Fasing) są zabezpieczeniem kredytu.Wniosek -jeżeli bank wziąl to jako zabezpieczenie ,to one mają wartość,następnie jeżeli zaczną jeszcze mocniej dołować to ich (manipulantów) właściwe siły s zybko skontrują !!!! Wystarczy kilka razy kupić po 5 tys. i manipulantów juz nie ma,a kurs dużo ponad 3 zł.
  • Re: FASING-----------kierunek 45,00 Autor: ucofb [87.96.89.*]
    Wystarczy mieć sporo wolnych $$$ :) Ja ich nie mam...
    To jest problem i troska większości z nas.
  • Re: FASING-----------kierunek 45,00 Autor: ucofb [87.96.89.*]
    To prawda to prawda.

na new connect jest taka spółka euimplant. Teraz same straty ale na przestrzeni 5 lat może być niesamowity odpał. w chwili wolnej poczytaj sobie ;))
    Dobra -przejrzę .dz Kończę,pora spać>>
  • Re: FASING-----------kierunek 45,00 Autor: ~jttj [94.78.185.*]
    Podpisano następną umowę kredytową: https://www.bankier.pl/wiadomosc/FASING-Umowa-kredytowa-2262027.html
    Czy ktoś mi może powiedzieć jaka jest wartość:
    1) kredytów i pożyczek długoterminowych terminowych
    2) kredytów i pożyczek krótkoterminowych.
  • Re: FASING-----------kierunek 45,00 Autor: ~jssj [94.78.185.*]
    Fasing - ponawiam pytanie:

Jaka jest wartość:
    1) kredytów i pożyczek długoterminowych terminowych
    2) kredytów i pożyczek krótkoterminowych.
  • Jajcarze Autor: orion2244 [87.96.78.*]
    to ma być dojrzaly rynek..........................farsa
    no comment.........................jajcarze
  • Re: Jajcarze Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    Cześć, co się stało ?
    Pzdr
  • Re: FASING-----------kierunek 45,00 Autor: ~CZARNOZLOTY [213.134.151.*]
    ZNOWU JAKAS REZERWA ALBO PODOBNA OPERACJA ,, ZROBILA '' WYNIK KWARTALNY I WYWOLALA KOREKTE. JAK TO DOKONALI BEDZIE WIDAC W SPRAWOZDANIU ROCZNYM I PO WYNIKACH ZA POCZATEK 2011. ,, RODZINA '' WIEDZIALA WCZESNIEJ CO WIDAC PO KURSIE PRZED WYNIKAMI. KTOS KEDYS ZA TO BEKNIE ALBO I NIE . . . OT ZYCIE. WIKSZOSC JUZ MAJA SPOWROTEM JAK NIE WIECEJ NIZ PRZED TYM NUMEREM.

JA TU WIDZE POZIOM DOCELOWY OD 75 W GORE A NIE 45. POZIOM 45 JEST MOZLIWY W TYM ROKU A 75+++ W NASTEPNYM. 150 JAK WYBRALI WIECEJ Z FF. NA NECIE CISZA O FASINGU TO SWIADCZY ZE DROBNICY JUZ NA TYM PAPIERZE NIE MA. NAJBARDZIEJ BY MNIE UCIESZYLA PAKIETOWKA OD BGK ALE ONI GLUPI NIE SA. NIE PO TAKIEJ CENIE.
  • Re: FASING-----------kierunek 45,00 Autor: orion2244 [31.60.7.*]
    do CZARNOZLOTY [213.134.151.
    Masz rację
    Ich zabiegi .....z historycznej perspektywy robią się śmieszne----i malo skuteczne.
    A ,,badaczy,, --na tym i innych forach dziala wielu
    Wkurza ...,,.ich,, to.że NIKT nie chce się nabrać na te zabiegi (sprawcy przedsięwzięcia to grupa z ostatnich pakietówek)

cytuję}
    ,, RODZINA '' WIEDZIALA WCZESNIEJ CO WIDAC PO KURSIE PRZED WYNIKAMI. KTOS KEDYS ZA TO BEKNIE ALBO I NIE . . . OT ZYCIE. WIKSZOSC JUZ MAJA SPOWROTEM JAK NIE WIECEJ NIZ PRZED TYM NUMEREM.

odpowiedź:

nikt ,,nie beknie,,---nie w naszych warunkach-----z moich informacji wynika,że ta ,,RODZINA,, jak nazywasz w KNF też ma............he,he rodzinę
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    Inwestorzy ,których znam ,,ściana wschodnia,, mają >5%..i ostatnio zwiększyli pakiety
    co do reszty się nie wypowiadam
    Cena godziwa--------prędzej czy później zostanie osiągnięta
    -------------------------------------------------------------------------------------
    cytuję:
    NAJBARDZIEJ BY MNIE UCIESZYLA PAKIETOWKA OD BGK ALE ONI GLUPI NIE SA. NIE PO TAKIEJ CENIE.

odp............mnie również

---------------Póki co trzeba brać udzial w tym śmiesznym spektaklu

pzdr-w oczekiwaniu na normalność

PS.
    Rok 2011---------------zgodnie z przepisami UE muszą przeksięgować aktywa????
[x]
FASING 4,49% 16,30 2026-02-18 12:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.